Last news in Fakti

11 Август, 2023 08:30 1 016 0

Тотнъм пусна Хари Кейн да пътува до Мюнхен за медицински прегледи!

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Хари Кейн е продукт на академията на Тотнъм и играе за мъжкия отбор от 2011 г. насам

Тотнъм пусна Хари Кейн да пътува до Мюнхен за медицински прегледи! - 1

Голямата трансферна сага на летния прозорец е напът да приключи! От Тотнъм са разрешили на Хари Кейн да пътува за Мюнхен, където ще премине медицински прегледи, пише журналистът Фабрицио Романо в профила си в Twitter.

Според източника от Байерн (Мюнхен) са все по-уверени, че ще успеят да осъществят трансфера на нападателя до края на седмицата и ще подпишат с играча на “шпорите” за четири години. Германските шампиони ще дадат малко над 100 млн евро за сделката.

Хари Кейн е продукт на академията на Тотнъм и играе за мъжкия отбор от 2011 г. насам. През последната кампания записа 38 мача в Премиър лийг, в които отбеляза 30 гола и направи 3 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА