Last news in Fakti

11 Август, 2023 07:30 6 947 11

ПСЖ прибягна до гангстерски метод: Предупреди Мбапе за тежки последствия

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

24-годишният Мбапе има договор с френските шампиони до 2024 г.

ПСЖ прибягна до гангстерски метод: Предупреди Мбапе за тежки последствия - 1

От Пари Сен Жермен са написали писмо до нападателя Килиан Мбапе, в което го предупреждават, че ще има тежки последствия, ако напускане като свободен агент през 2024 г., предава френското издание L'Équipe.

Според източника, парижани уверяват френския нападател, че ако той напусне клуба като свободен агент, ще трябва да пуснат редица играчи за трансфер, да преразгледат процеса на интегриране на млади играчи и най-вероятно да уволнят много служители.

По-рано беше съобщено, че Мбапе няма намерение да напуска ПСЖ през летния трансферен прозорец.

24-годишният Мбапе има договор с френските шампиони до 2024 г. Нападателят вече обяви решението си да не използва опцията за удължаване на споразумението за още един сезон, с което навлече върху себе си гнева на клубното ръководство.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мбапе

    15 8 Отговор
    Ще го пуснат резерва за една година, после Реал ще го вземат за да може Мбапе да има свръх голяма заплата, а ПСЖ да не вземе трансферни пари.
    След една година по пейките, Мбапе ще е посредствен футболист и ще търка пейката в Реал. Както Азар, Бейл, Мората и много други.
    Обаче Мбапе ще вземв много парички и ще играе голф с приятеля си.

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 2 Фен

    3 2 Отговор
    Мбапе и Блажевич еднакъв казус само мащабите различни
  • 3 един

    19 3 Отговор
    Вземам страната на Мбапе!Мисля,че преди 1год. Мбапе като искаше да напусне в посока Реал-Мадрид,цяла Франция во главе с Макрон му клекнаха на колене "Молим ти се,за зор заман остани",склониха го да подпише нов договор и момчето сега си изпълнява договора!Ама ПСЖ........,да са мислили когато го задържаха едва ли не насила,сега ще му търпят желанието!
  • 4 Само така

    2 1 Отговор
    ЩЕ РЕЗНАТ ПРЪСТИТЕ НА НЯКОЙ РОДНИНА ОТ КЛОНА
  • 5 Световното мина

    6 1 Отговор
    Миналата година имаше световно в Катар, нямаше как голямата звезда да напусне PSG, те си бяха реклама на световното. От първенството помня трима играчи - Меси, Мбапе и Дибу Мартинез - те направиха най-якият финал който съм гледал. Е, тая година няма световно и Мбапе като иска да си ходи, да ама не, човека си иска и кинтите.

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ембабе Емдеде от Францие

    6 1 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия
  • 8 Самбиста

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Световното мина":

    И Ди Мария братле.Също беше топ през цялото сп
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Магарийка франсето

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мбапе":

    Май не можеш да четеш между редовете: "Според източника, парижани уверяват френския нападател, че ако той напусне клуба като свободен агент, ще трябва да пуснат редица играчи за трансфер, да преразгледат процеса на интегриране на млади играчи и най-вероятно да уволнят много служители." Не им дадоха стадиона, държащият се за клони ще си ходи без пари и на тях не им остава нищо друго освен да разтурват отбора и да обяснят на ултрасите кой е виновен за това, че любимият им клуб отива в кофата. Изтеглят си инвестицията и франсетата да правят като фиууу в Сливен. То и без това Еуропата вече не става за нищо.