Last news in Fakti

11 Август, 2023 13:00 2 856 0

Вратарят на Реал Мадрид с първи думи след кошмара

  • тибо куртоа-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • контузия

Никога не очакваш да преминеш през нещо подобно

Вратарят на Реал Мадрид с първи думи след кошмара - 1

Вратарят на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, коментира тежката контузия, която получи на тренировка. Белгиецът е със скъсана предна кръстна връзка на лявото коляно и ще бъде опериран. Това озчава, че е аут от футбола минимум за 6 месеца.

„Никога не очакваш да преминеш през нещо подобно. Сега трябва да направя всичко необходимо, за да го преодолея и да се върна още по-силен. Благодаря на всички за енергията, любовта и подкрепата. Уверявам ви, че ме мотивирате да се възстановя възможно най-скоро “, написа Куртоа в социалните си мрежи.

Куртоа играе за Реал Мадрид от 2018 г. С “кралете” белгиецът два пъти спечели Ла Лига и вдигна по веднъж Купата на краля, Шампионската лига и Световното клубно първенство. През последната кампания стражът на “белия балет” записа 31 мача в Ла Лига и допусна 29 гола, като отборът му спечели Купата на краля, остана на второто място в испанския шампионат и отпадна на 1/2-финалите в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА