Last news in Fakti

15 Август, 2023 18:30 1 156 4

Отложиха срещата между Левски и Пирин по изричното желание на "сините"

  • левски-
  • пирин благоевград-
  • бфс-
  • футбол

Причината за това е, че в четвъртък, 17 август, отборът на Николай Костов ще играе своя мач-реванш от третия предварителен кръг на турнира Лига на конференциите Апоел Беер Шева на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“

Отложиха срещата между Левски и Пирин по изричното желание на "сините" - 1

Oт Спортно-техническата комисия към футболния съюз обявиха, че срещата между Левски и Пирин Благоевград от шестия кръг на efbet Лига е отложена по изричното желание на „сините“.

Причината за това е, че в четвъртък, 17 август, отборът на Николай Костов ще играе своя мач-реванш от третия предварителен кръг на турнира Лига на конференциите Апоел Беер Шева на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“. При успех, столичани ще се изправят срещу германския гранд Айнтрахт Франкфурт следващата седмица.

Двубоят с „орлетата“ по програма трябваше да се проведе тази неделя, 20 август. Това ще наложи промени в програмата на три мача от елита, както и на един от Втора лига.

Ето цялото съобщение на родната футболна централа:

По искане на ПФК „Левски“ София и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2023/2024, срещата от VI – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф и ОФК „Пирин“ Бл, се отлага.

Във връзка с горното

Срещата от VI – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Ботев“ Пд и ФК „Крумовград“ Крумовград, ще се играе на 20.08/неделя/2023 г от 19.00 часа, вместо на 21.08/понеделник/ 2023 г.

Срещата от VI – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Черно море“ Вн и ПФК „Лудогорец 1945“ Рз, ще се играе по програма на 20.08/неделя/2023 г от 21.15 часа, вместо от 19.00 часа.

Срещата от VI – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ФК „ЦСКА 1848“ Сф и ФК „Етър“ ВТ, ще се играе по програма на 21.08/понеделник/2023 г от 20.30 часа, вместо от 19.00 часа.

Срещата от VI – ти кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ОФК „Янтра“ Гб и ПФК „Септември“ Сф, ще се играе на 21.08/понеделник/2023 г от 18.00 часа, вместо на 22.08/вторник/2023 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    6 5 Отговор
    Докога ще продължават да толерират този фалирал "гранд" Уевски.

    Коментиран от #4

  • 2 защо бе?

    1 3 Отговор
    Резултатът е ясен 1:2. Всички, които са разлиствали евангелието на Линда Евангелиста си спомнят словата на пророка Улянов: един гол напред, два гол(и) отзад.
  • 3 Сиреч

    5 2 Отговор
    Няма сделка !
  • 4 Пепи

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "СЗО":

    Докато теренът на Армията стане гредоред.