Last news in Fakti

16 Август, 2023 12:00 1 485 2

Меси: Направихме го, остана една последна малка стъпка

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями

Следващият съперник на тима от Флорида спечели с 2:0 срещу Монтерей в другия полуфинал от турнира

Меси: Направихме го, остана една последна малка стъпка - 1

Лионел Меси коментира класирането на Интер Маями за финала за Купата на лигата. Тази нощ отборът му победи Филаделфия с 4:1 и ще играе с Нешвил в решаващия мач за трофей. Следващият съперник на тима от Флорида спечели с 2:0 срещу Монтерей в другия полуфинал от турнира.

„Работихме здраво, за да стигнем до финала и го направихме! Остана една последна малка стъпка“, написа Меси в Инстаграм.

Аржентинецът е в уникална серия - той вкара гол във всеки от шестте мача, в които игра за тима от Флорида. Той вече има 9 гола и една асистенция за Купата на лигата.

Купата на лигата е клубен турнир, в който играят отбори от САЩ и Мексико, а от тази година е официално състезание под егидата на КОНКАКАФ. Първите три отбора в Купата на лигата автоматично се класират за Шампионската лига на КОНКАКАФ.

Финалът между Интер Маями и Нешвил ще се играе на 20 август.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нощен скитник на вероятностите

    1 2 Отговор
    Страхотен техничар.
  • 2 Радостин

    2 2 Отговор
    Меси е обикновен медиен балон.