Last news in Fakti

16 Август, 2023 18:00 5 301 19

Това глезене на Неймар е вече извращение!

  • неймар-
  • футбол-
  • заплата-
  • лукс

След 5 г. в ПСЖ, който го откупи от Барса за 220 милиона евро, бразилецът хвана пътя към новото Елдорадо на световния футбол - Саудитска Арабия с нейната Суперлига

Това глезене на Неймар е вече извращение! - 1

В допълнение към заплата от 100 милиона евро в саудитския клуб Ал Хилал, Неймар е поискал автомобили, къща с 25 стаи, шофьор на разположение 24 ч. в денонощието, освен другия луксове, твърди "The Sun", цитиран от "Телеграф".

След 5 г. в ПСЖ, който го откупи от Барса за 220 милиона евро, бразилецът хвана пътя към новото Елдорадо на световния футбол - Саудитска Арабия с нейната Суперлига.

Ал Хилал удари на камък при опитите си да изкуши Меси и Мбапе, затова се насочи към бразилската звезда. Ней ще завари в съблекалнята други футболни гастарбайтери в пустинята като Рубен Невеш, Сергей Милинкович-Савич, Калиду Кулибали, както и бившето крило от Барселона Малком.

Неймар ще прибира втора втората най-висока заплата в саудитската лига след тази на Кристиано Роналдо, 100 милиона евро), към която новите му работодатели прибавиха още разкош за тяхна сметка.

Според The ​​Sun, Неймар е спазарил къща с 25 стаи, за да приема семейството и приятелите си. Той поиска също да има басейн поне 40х10 метра и три сауни.

Но има и още: той изиска петима работници на пълен работен ден за къщата си, кухненски помощник за личния си готвач и двама чистачи. В имението винаги трябва да има пълен фризер с любимата му напитка, сок Açai, както и гуарана.

Тъй като Неймар е свикнал да бъде возен от много ранна възраст в луксозни автомобили, от които има изключителна колекция, в Саудитска Арабия той е решил да заложи за транспорт на три спортни автомобила от висок клас: Bentley Continental GP, Aston Martin DBX и Lamborghini Huracán.

Поръчал е и четири бройки Mercedes G Wagon, SUV от немската марка, както и ван от същата марка. Тези хубави коли също се нуждаят от постоянна поддръжка, затова Неймар и неговото обкръжение ще имат под ръка шофьор 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Само спортните автомобили вече надхвърлят стойността си от половин милион евро.

Ал Хилал е готов да покрие луксозното ежедневие на своята звезда, както и пътуванията му през почивните дни.

Въпреки че заплатата му би му позволила да плаща за всякакъв вид пътуване, саудитският клуб също ще плаща за неговите пътувания и развлечения.

Играчът поиска всички фактури от хотели, ресторанти и различни услуги в различни градове, които посещава в почивните си дни, да бъдат изпратени в централата на клуба, за да му бъдат надлежно осребрени.
Освен това клубът се е съгласил да предостави частен самолет както на играча, така и на семейството му, когато имат нужда.

Ако тези пътувания са през Саудитска Арабия и Неймар реши да се възползва от възможността да популяризира страната за чуждестранен туризъм чрез своя Instagram, той също ще бъде възнаграден с повече от 500 000 евро на публикация в профила си.

Нападателят има 212 милиона последователи в тази социална мрежа и вече е качил три публикации за подписването си с клуба в своя профил там, които са с повече от 20 милиона харесвания.

Френският L'Equipe увери, че Неймар иска да прекара един или два сезона в азиатския футбол, преди да се завърне в отбор на Стария континент, за да може да се върне на нужното ниво за Мондиал 2026 с Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ???

    40 0 Отговор
    Не е луд който яде баницата,а който му я дава...
  • 3 Всички сме маймуни

    23 1 Отговор
    Но някои са глезени
  • 4 То пък един

    24 1 Отговор
    футболист, мани,мани
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    27 0 Отговор
    ...и къде остана футбола...футбол имаше преди много години...сега футбола е бизнес за бизнесмени с футболни екипи...кофти тръпка...
  • 7 Е ТЕ ТОА ОТ КАМЕРУН⚽

    3 0 Отговор
    АМИ ТЕ(арабите)ЗА ТАЯ „ДЕЙНОСТ”
    МОГАТ ДА ЗАКУПЯТ ЦЯЛАТА „А”РФГ,МАЙ

    Коментиран от #18

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БеГемот

    12 1 Отговор
    Това отдавна няма нищо общо с футбола като оная игра магия за феновете...просто жалък кичозен бизнес и едни палячовци с характер на особен пол които не са мъже а примадони...
  • 11 Тая м..й ...муна

    7 1 Отговор
    защо не бере банани или памук??????????
  • 12 Нощен скитник на вероятностите

    17 1 Отговор
    Има хора , които едва свързват двата края, а тука тия менкат договори и умопомрачителни суми за някакви прехвалени топкаджии..накъде отива тоя свят..или животът просто не е справедлив.

    Коментиран от #19

  • 13 пешо

    16 0 Отговор
    25 стай да може да настани катуна
  • 14 Диамантената ръка

    9 1 Отговор
    Егати простите камилари...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гггггг

    3 1 Отговор
    Педалите от сайта.
  • 17 глоги

    1 0 Отговор
    освен другиТЕ луксове
  • 18 Пешо

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Е ТЕ ТОА ОТ КАМЕРУН⚽":

    Е де ! Те са араби ,но не си хвърлят съвсем парите на вятъра. Това ,че ни разиграват в БГ няколко тарикати и щавят пари от хазната ни със схеми , не означава , че има и други заблудени.
  • 19 Григор

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Нощен скитник на вероятностите":

    Кофти нали?! От цял свят да се родиш в БГ?! Поне малко шанс , а то ,на фона какво ще получи този, какъвто и да е!!!