Last news in Fakti

16 Август, 2023 20:22 2 378 5

Сериозна сума влиза в касата на Левски, ако се добере до мачове с Айнтрахт Франкфурт

  • левски-
  • футбол-
  • астана-
  • апоел беер шева

Двата отбора се изправят един срещу друг в София идния четвъртък от 20,00 часа, а първата среща в Израел завърши при резултат 0:0

Сериозна сума влиза в касата на Левски, ако се добере до мачове с Айнтрахт Франкфурт - 1

Изключително солидна сума ще влезе в касата на Левски София, ако „сините“ успеят да елиминират Апоел Беер Шева в мач от третия кръг от квалификациите за Лига на конференциите.

Двата отбора се изправят един срещу друг в София идния четвъртък от 20,00 часа, а първата среща в Израел завърши при резултат 0:0.

До този момент тимът от „Герена“ акумулира 1,05 млн. евро, но в офисите на клуба от столицата ни ще влязат допълнителни 750 хиляди евро от наградния фонд на УЕФА, ако футболистите на Николай Костов се справят с израелския тим.

Важно е да се уточни, че това са парите, които се дават само от УЕФА, като в тях не са акумулирани приходите от билети, телевизионни права и мърчъндайзинг.

Както е известно, в плейофа победителят от тази двойка ще срещне германския Айнтрахт Франкфурт. Който влезе в групите на Лига на конференциите пък взима 2,940 милиона евро от наградния фонд на европейската футболна централа.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г-н раев забогатява

    6 6 Отговор
    Неимоверно.Става милионер.
    А може ли да върне парите на феновете,които взе назаем
  • 2 Хитрото

    1 3 Отговор
    С АЗ 67 Алкмар звучи по интересно!
  • 3 Радостен

    1 4 Отговор
    a ako oтпаднат, фалират ли ?

    Коментиран от #5

  • 4 Те така

    2 3 Отговор
    и преди реванша с Хамрун сметаха парите дето ше вземат...

    Не се базикам, вижте старите статии на факти.
  • 5 Левски 1914

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Радостен":

    А МЕНТЕТО с кои ще играят с Тетевен ли?