Last news in Fakti

17 Август, 2023 11:30 1 921 4

Неймар: Всички наричаха Роналдо луд!

  • неймар-
  • футбол-
  • кристиано роналдо

Днес се вижда, че лигата на Саудитска Арабия израства все повече и повече

Неймар: Всички наричаха Роналдо луд! - 1

Кристиано Роналдо е с основна заслуга за трансформацията на Про лигата в Саудитска Арабия. Това сподели бразилската звезда Неймар, който направи трансфер в местния Ал-Хилал, съобщи Ройтерс.

"Кристиано Роналдо беше пионерът на всичко това, всички го наричаха луд и какво ли не още, а днес се вижда, че лигата на Саудитска Арабия израства все повече и повече. И аз съм тук, за да помогна на лигата да израства още повече.

Развълнуван съм и мисля, че да играеш срещу топ футболисти в другите клубове те мотивира да си още по-добър. Така е като играеш срещу Роналдо, Бензема и Фирмино", заяви Неймар.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде шмоко

    19 3 Отговор
    И ти за пари си готов на всичко
    Ще седиш там да ти се поти дирника на 60градуса
    След 2години никой няма да се сеща за тая саудитска А група
  • 2 Стефан Лъв

    11 2 Отговор
    Аз не съм пък луд да го гледам това първенство,а Неймар май съвсем е превъртял и само за пари и скъпи подаръци отиде в С.Арабия.
  • 3 ЩЕЕ

    6 1 Отговор
    Си носиш парите в ковчега ... поне няма да ти гледаме мутрата за радост
  • 4 СЗО

    11 1 Отговор
    Срещу такава заплата и аз бих отишъл "да подпомагам лигата"