Last news in Fakti

18 Август, 2023 10:00 1 350 7

Диего Годин: За някои Марадона е най-добрият за всички времена, но за мен това е Меси

  • диего годин-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • уругвай

Истината е обаче, че ако Лео се беше отказал, целият футбол щеше да загуби

Диего Годин: За някои Марадона е най-добрият за всички времена, но за мен това е Меси - 1

Бившият защитник на Атлетико Мадрид Диего Годин заяви, че според него Лионел Меси е най-добрият футболист в историята. Уругваецът, който наскоро прекрати кариерата си, е водил много битки с Меси както в Ла Лига и Шампионската лига, така и в срещите на националните им отбори.

“Нашата титла през 2014 година е 10 пъти по-ценна от останалите. В тези години и с Атлетико, и с Уругвай бях принуден да играя срещу Меси в пика на кариерата му. Същото важи и за Кристиано Роналдо в най-силния му период в Реал Мадрид. Аз съм вторият с най-много мачове срещу Меси. За някои може би Марадона е най-добрият за всички времена, но за мен това е Меси”, разказа Годин.

“Помня, когато през 2016 година Лео смяташе да се откаже от националния отбор. Бях на стадиона с баща ми и той ме попита защо не му изпратя съобщение. Помислих си, че той изобщо няма да ми обърне внимание, но след това помолих Луис Суарес за телефона на Меси и му писах. Споделих му, че не бива да се отказва, макар че в мой интерес като защитник би било да не играя повече срещу него. Истината е обаче, че ако Лео се беше отказал, целият футбол щеше да загуби”, върна се назад във времето Годин.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой какво

    7 2 Отговор
    Браво,точна оценка на съперника
  • 2 не компетентно

    4 5 Отговор
    само в аржентина има 10 футболери по яки от чичко паричко него в барса го произведоха в,,най понеже се изръсиха не основателно но го забелязаха после накараха целият отбор да играе за него да не ги смятат за глупаци че са дали пари залудо
  • 3 Няма начин !

    3 4 Отговор
    Марадона беше човека отбор,този недоразвития е гюмеджия.

    Коментиран от #6

  • 4 Ноле

    4 1 Отговор
    МАРАДОНА и МЕСИ са най -великите които съм гледал
  • 5 Ноле

    1 3 Отговор
    МЕСИ е най-слабият,който съм гледал.
  • 6 Да знаеш

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Няма начин !":

    Ти май говориш за егоиста Роналдо.
    Меси прави играта на всеки отбор - дрибъл, извеждащи пасове, голове, ВСИЧКО.

    Коментиран от #7

  • 7 Да знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Да знаеш":

    Злобния Меси е егоист.