Last news in Fakti

18 Август, 2023 16:30 3 154 0

Главният лекар на Лудогорец спаси човешки живот по време на мач на Черно море

  • академият-
  • лудогорец-
  • д-р ивайло якимов-
  • футбол-
  • черно море-
  • елитна група

Вследствие на това  мъжът си е глътнал езика и е загубил съзнание

Главният лекар на Лудогорец спаси човешки живот по време на мач на Черно море - 1

Главният лекар на Академията на Лудогорец д-р Ивайло Якимов спаси човешки живот по време на мача между разградските орли и Черно море от третия кръг от Елитна група за юноши до 17 години.

В края на първото полувреме на двубоя, който се игра на 16 август на Терен 3 на Спортен център „Лудогорец“ в Разград, родител на играч на варненския тим е припаднал на трибуните.

Вследствие на това мъжът си е глътнал езика и е загубил съзнание.

Виждайки, че варненецът се намира в критично състояние, д-р Ивайло Якимов отива веднага при него и му оказва първа помощ, а пристигналите след това лекари успяват окончателно да стабилизират пострадалия.

Специалистите са единодушни, че бързата и професионална намеса на д-р Якимов се е оказала решаваща за живота на мъжа.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА