Last news in Fakti

22 Август, 2023 18:47 2 242 4

Даниел Дюбоа заплаши да нанася удари с глава и колена на Усик

  • даниел дюбоа-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • спорт

Дюбоа е огромен аутсайдер за битката, след като спечели редовната си титла от застаряващия Тревър Брайън, преди да се измъкне от защита срещу Кевин Лерена през декември

Даниел Дюбоа заплаши да нанася удари с глава и колена на Усик - 1

Даниел Дюбоа заплаши да нанася удари с глава и колена, ако е необходимо в битката за титлата в тежка категория, ако това означава да свърши работата срещу Олександър Усик тази събота. Британецът се отправя към Полша, за да се изправи срещу непобедения Усик в задължителна защита на своята супертитла на WBA, с коланите на WBO и IBF, както и с по-малко престижната лента на IBO. И той смята, че може да се наложи да се изцапа с бившия шампион в полутежка категория, за да наложи размера си и да върне коланите обратно в Обединеното кралство.

Дюбоа е огромен аутсайдер за битката, след като спечели редовната си титла от застаряващия Тревър Брайън, преди да се измъкне от защита срещу Кевин Лерена през декември. Той вече загуби като професионалист, като беше нокаутиран с нараняване на окото от Джо Джойс през 2020 г.

Но той е готов да спечели победата независимо от всичко в събота, казвайки пред Seconds Out: „Как искам да свърши? Да спечеля, независимо от средствата. Знам, че вие настоявате за честност, но моят манталитет е да спечеля по всякакъв начин. Каквото е необходимо - удар с глава, колена, каквото имам нужда е наред."

Той призна, че победата със съдийско решение като гост-боец срещу непобеден многократен световен шампион и олимпийски златен медалист ще бъде трудно постижение. Но той е уверен, че може да го направи и да върне титлите, които Усик взе от Антъни Джошуа през септември 2021 г. обратно във Великобритания.

Запитан дали смята, че нокаутът е единственият му път към победата, той отговори, като призна, че „така казват“, преди да добави, че е „по всякакъв начин е добре. Както и да го направя, това е всичко, за което се притеснявам "

„Правя го както трябва” — продължи той. „Печелех всеки път, когато се засилих, преминах през всеки тест, в който участвах – този аматьорски стил с работа с крака и всичко това не е тайна, че трябва да вляза там и да го направя в груба битка, да вляза там и да го тормозя, така че това ще направя."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е той

    9 3 Отговор
    Ако и Усик почне така, тоя няма да изтрае и секунди !
  • 2 Ха-ха-ха...

    9 1 Отговор
    Необразован лузър. Усик ще го спука от кютек.
  • 3 Дон Бидон

    1 2 Отговор
    Този е по-зле и от Пульо.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.