Last news in Fakti

24 Август, 2023 14:30 2 106 4

Словашка красавица показа фамозните си извивки

  • мартина стетиарова-
  • милан-
  • сексапил-
  • секси-
  • футбол

Стетиарова е доста обвързана с Италия като цяло, тъй като голяма част от работата ѝ се състои във фотосесии за различни издания на Ботуша

Словашка красавица показа фамозните си извивки - 1

Красивата блондинка Мартина Стетиарова отдавна е добре познато име в светските среди. Словашката хубавица е сред най-известните фенки на Милан и често отскача от Рим, където живее, до Ломбардия, за да гледа мачове на „Сан Сиро“.

Стетиарова е доста обвързана с Италия като цяло, тъй като голяма част от работата ѝ се състои във фотосесии за различни издания на Ботуша.

В последните си публикации в социалните мрежи, Стетиарова зарадва своите над 100 хиляди последователи с няколко рийла и снимки от плажове, на които личат фамозните ѝ извивки.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дарина

    7 2 Отговор
    Такива вече с лопата да ги ринеш. Всичките изглеждат по един и същи начин, все едно излизат от конвейера на завод. Преди жените се опитваха да се отличават една от друга, да подчертават индивидуалните си характеристики, което ги правеше по-интересни.

    Коментиран от #2

  • 2 Мдааа

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дарина":

    Така си е но на първата снимка поне се е опитала да се докара на военизирана американка бореща се за Зеления yкpoпотник на интимния фронт, мдаа
  • 3 Ох, ах, ах на първата снимка ми грабна

    2 0 Отговор
    окото красивите хортензии. Хортензията е елегантно многогодишно цвете, което благодарение на своята изящност преобразява градината в приказен рай. Хортензията е красив, средно голям храст с великолепни цветове. - палитра от цветове!!!
  • 4 Грета Тунберг

    0 1 Отговор
    Моят чекист електрика работи.