Last news in Fakti

28 Август, 2023 12:40 894 0

Стана ясно колко предлага Рома на Челси за наема на Лукаку

  • рома-
  • челси-
  • ромелу лукаку-
  • футбол

Предложената от италианците сума е значително по-малко от очакваните 9-11 млн

Стана ясно колко предлага Рома на Челси за наема на Лукаку - 1

Офертата на Рома към Челси за наема на Ромелу Лукаку е на стойност 5 млн. евро, съобщава Фабрицио Романо. Това е за един сезон, като засега не се обсъжда включването на клауза за задължително откупуване. Предложената от италианците сума е значително по-малко от очакваните 9-11 млн.

Важна част от преговорите е и въпросът за заплатата на нападателя, защото тя е висока. Двата клуба трябва да се разберат каква част от нея ще бъде поета от Челси, тъй като за Рома би било непосилна да я изплати цялата.

В събота Лукаку разкри, че на следващия ден ще лети до Рим, за да подпише договора си. Няма обаче информация той да е пристигнал в италианската столица.

През миналия сезон Лукаку отново игра под наем в Серия “А” - за Интер. След завръщането си в Лондон това лято той се подготвяше отделно от първия отбор на Челси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА