Last news in Fakti

4 Септември, 2023 14:00 1 087 3

Цяла седмица почивка за Левски

  • левски-
  • футбол-
  • николай костов

"Сините" ще почиват 6 дни, а следващото занимание е насрочено едва за 10-и септември (неделя)

Цяла седмица почивка за Левски - 1

Треньорът на Левски Николай Костов изненада футболистите с едноседмична ваканция. "Сините" ще почиват 6 дни, а следващото занимание е насрочено едва за 10-и септември (неделя). Костов е преценил, че предвид сгъстения календар около участието в Европа, както и емоцианалното изтощение, е по-добре играчите да получат по-сериозна почивка.

За част от тях обаче това не важи, тъй като имат ангажименти с националните отбори. А следващият мач на Левски е срещу Пирин на 14-и септември. Той трябваше да се играе преди две седмици, но на "Герена" прецениха, че заради ангажиментите в евротурнирите е по-добре да бъде отложен. На 18-и пък гостуват на Крумовград на "Коматево".

"Играчите ще бъдат почивка една седмица. Имат обаче индивидуални програми, които трябва да спазват", заяви Костов след победата над Хебър.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    1 2 Отговор
    Дано уморените юнаци,докато си почиват и възстановяват изхабените сили,да погледнат Евроспорт и да видят какво правят истинските спортисти във Вуелтата,след това да се погледнат в огледалото за да проумеят що за лекета са.
  • 2 добре

    1 0 Отговор
    Направят един банкет за разпускане...
  • 3 КОЦЕ

    0 0 Отговор
    ТИЯ БЕДУИНИ ЕДВА ЩЕ СЕ ОТ ЕБАТ НА ЛЕЛЯ ИЛИАДА