Last news in Fakti

12 Септември, 2023 09:17 1 732 4

Хърн се изхвърли: Джошуа ще нокаутира Уайлдър и после ще направи същото с Фюри

  • еди хърн-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • тайсън фюри

Наречете ме пич, който се самозаблуждава, не ме интересува

Хърн се изхвърли: Джошуа ще нокаутира Уайлдър и после ще направи същото с Фюри - 1

Ръководителят на Matchroom Boxing, Еди Хърн, остава най-преданият поддръжник на бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа и вярва, че неговият боец ​​ще постигне успех в мегабитки в бъдеще. Очаква се скоро Ей Джей да се боксира с Дионтей Уайлдър, а отдавна има надежди, че ще се изправи срещу Тайсън Фюри в „Битката за Британия“.

„Аз съм фен номер едно на Антъни Джошуа“, обяви Хърн. „Вярвам, че той ще нокаутира Дионтей Уайлдър, след това ще нокаутира Тайсън Фюри, ще стане безспорен шампион и след това ще отплаваме към залеза. Наречете ме пич, който се самозаблуждава, не ме интересува. Начинът, по който го виждам, имаме визия за това“.

Хърн, който работи с Ей Джей от професионалния му дебют през 2013 г., също каза пред talkSPORT: „Никога не съм обичал да поставям времева рамка на кариерата му, но той го направи онзи ден, когато каза: „Знаеш ли, ще спра с бокса в следващите три до пет години."

Според промоутъра Джошуа може да се боксира през декември. Тогава се очаква мегасблъсъка с Уайлдър в Саудитска Арабия. Но също така каза, че „може би ще имаме няколко хитови битки през следващата година“.

Сега Хърн се опитва да организира битка между Джошуа и бившия шампион на WBC Уайлдър, но тази битка може да бъде временно отложена още повече, ако преговорите не продължат бързо: в крайна сметка Джошуа ще трябва да се подготви за междинна битка през декември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    4 2 Отговор
    когато войната свърши усик ще го бият всички и по всяко време знайте защо
  • 2 Охобохо

    3 1 Отговор
    Тоя мен не може да нокаутира камо ли бронзовия бомбардировач
  • 3 Васик Атанасова

    2 0 Отговор
    Не познавам по добър нокалтьор от Уалдер
    Че в този ред на мисли на краставичаря
    Краставици да продава луд човек
    За мене джошуа ще бяга като зайче от дионтей
    Такъв мач няма да има
    Ако случайно има
    Джошуа ще бъде изнесен с носилка
  • 4 коко

    1 0 Отговор
    Джошуа няма да нокаутира никой от двамата. Уайлдър ако го уцели със средно силен удър ще го приспи, понеже Джош не носи на бой. А за Фюри не ми се коментира, то ще е гавра през целия мач.
    Джошуа бе пречупен при първата си загуба - психически от това по-страшно няма!