Last news in Fakti

11 Септември, 2023 16:27 2 801 1

Фюри изригна: Джошуа е просто чистач във фитнеса

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Ако сте приличен боксьор в тежка категория и искате да набиете някого, извикайте го него

Фюри изригна: Джошуа е просто чистач във фитнеса - 1

Тайсън Фюри ясно даде да се разбере, че вярва, че никога няма да се бие с колегата си в тежка категория Антъни Джошуа. Това е двубоят, който особено британските фенове на бокса искат да видят от години и дори имаше два предишни опита да се организира битка, но това така и не се случи.

И сега Фюри смята, че това никога няма да се случи, както каза пред IFL TV: „За мен Антъни Джошуа не съществува. Той е просто чистач във фитнеса, който бива бит, сега е като стар калфа. Ако сте приличен боксьор в тежка категория и искате да набиете някого, извикайте го него. Не, битката с него никога няма да се случи.“

За момента фокусът на Фюри е върху шампиона на UFC в тежка категория Франсис Нгану, с когото ще се бие на 28 октомври. Двамата трябва да се сблъскат по правилата на бокса в Рияд, Саудитска Арабия, но световната титла на WBC на Фюри няма да бъде заложена в боя.

Междувременно се очакваше Джошуа да се бие с Дионтей Уайлдър в Саудитска Арабия в началото на следващата година, но сега това изглежда е застрашено. Промоутърът на Джошуа, Еди Хърн, наскоро каза пред Boxing King Media, че сега проучват други страни домакини за двубоя.

И ако двубоят не се състои скоро, Джошуа ще се бие през декември вместо това, като Хърн назовава Филип Хръгович и Анди Руис, с които Джошуа вече се е бил два пъти, като потенциални опоненти на Ей Джей.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    2 3 Отговор
    Фюрката вече е за пенсия,истината е че в момента има доста истински боксьори,които ще го бият,тъй като е доста занемарен и "washed up",затова и се ориентирал към цирк шоута,като бой с борци от ММА,като Нгану,който няма никакъв шанс в боксов мач даже и срещу Кобрата ;)