Last news in Fakti

12 Септември, 2023 10:44 971 1

Отхвърлиха офера между 2 и 2.5 млн. евро на Лудогорец за хърватски халф

  • лудогорец-
  • футбол-
  • оферта-
  • нико янкович-
  • риека

Интерес към Янкович има и от Рубин Казан

Отхвърлиха офера между 2 и 2.5 млн. евро на Лудогорец за хърватски халф - 1

Лудогорец е опитал да привлече хърватския халф Нико Янкович от Риека, съобщава germanijak.hr. "Орлите" са изпратили оферта за 22-годишния офанзивен халф, която е била на стойност между 2 и 2.5 млн. евро, но е отхвърлена от хърватския клуб.

Интерес към Янкович има и от Рубин Казан. Руснаците дори отправили по-високо предложение от разградчани, което също не е било прието от Риека. Информацията гласи, че самият футболист не е имал особено желание да заиграе в руското първенство и е решил да остане в настоящия си клуб поне до зимата.

Най-вероятно от Лудогорец ще продължат да следят изявите на Янкович и ще направят нов опит да го привлекат през януари.

Нико Янкович е роден на 25 август 2021 година. Той е формиран предимно в академията на Динамо Загреб, но има престой и в германския Щутгарт. От 2019-а до 2021-а година играе за дубъла на "модрите", като има и 1 шампионатен мач при мъжете. Пращан е под наем в Славен Белупо, Горица, Жрински Мостар и Риека. От това лято последният клуб държи правата му.

Янкович, който има един мач за младежкия национален отбор на Хърватия, направи много силен старт на сезона. В 6 шампионатни мача вкара три гола за Риека.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лош

    2 0 Отговор
    Яяя, този Янкович играе футбол преди още да се роди. 🤔🤣