Last news in Fakti

12 Септември, 2023 12:30 2 021 3

Левски взима 14-годишно дете чудо в първия отбор

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол-
  • дюш левски-
  • габриел йорданов

Тийнейджърът се съзтезава за тима до 15 години, който е воден от Милен Гаджев и показва отлични голови умения

Левски взима 14-годишно дете чудо в първия отбор - 1

Треньорът на Левски Николай Костов ще продължи да привиква юноши, които да тренират с първия отбор. Поредният такъв ще бъде 14-годишният Габриел Йорданов, който ще се готви със сините и по всяка вероятност ще играе в някои контроли през зимата.

Тийнейджърът се съзтезава за тима до 15 години, който е воден от Милен Гаджев и показва отлични голови умения. От началото на сезона в Елитната група на тази възраст нападателят е взел участие в пет двубоя, в които е отбелязал шест попадения. Той стана шампион с 14-годишните през миналата година. До момента от 27 двубоя за отборите до 14 и 15 години във всички възрасти Йорданов има на сметката си 48 гола.

Много често юноши тренират с първия тим и то не само да запълват дупки, а желанието на Костов е да усетят атмосферата в мъжката селекцията и постепенно да се внедряват в нея. През този сезон игралият основно във втория отбор през миналата година Асен Митков се превърна в основна част на сините, а шансове до момента получи и Преслав Бачев, който донесе успеха над Ботев Враца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е да

    0 8 Отговор
    Като няма риба и рака е риба,само куци рапани целия БГ футбол
  • 2 ГАБРИЕЛ

    1 0 Отговор
    АРХАНГЕЛ СИЛА И ДОБРОТА. ДАНО ПЪТЯТ МУ ДА БЪДЕ ПРОГРЕСИВЕН. А ЗА ТАНАС БОРИМИРЧО И ДРУГИТЕ САМО ХУБАВИ"" НЕЩА. И МНОГО ПАРИ. ДАНО ИМ СТИГНАТ ЗА У ВЕКИ ВЕКОВ.
  • 3 Лош

    3 0 Отговор
    Колко плати тати? Има ли за касата на Левски или само за свали гащи?