Last news in Fakti

13 Септември, 2023 17:20 1 760 2

Рубиалес: Нямам притеснения, че ще вляза в затвора, аз съм добър тип

  • луис рубиалес-
  • футбол-
  • женски футбол-
  • национален отбор-
  • испания

Ако мъжкият национален отбор беше спечелил титлата сигурно пак щях да целуна някого от тима

Рубиалес: Нямам притеснения, че ще вляза в затвора, аз съм добър тип - 1

Луис Рубиалес отказа да се извини за целувката към футболистката от националния отбор Джени Ермосо. Подалият оставка като президент на испанската федерация Рубиалес говори открито за инцидента пред журналиста Пиърс Морган, коствал му поста.

"Целувката ми беше плод на емоции. Това е като да спечелиш лотарията и да искаш да изразиш радостта си. В такъв момент не питаш за разрешение. Също така Джени по-рано ме беше вдигнала във въздуха. Тя попита ли ме дали може да направи това? Ако мъжкият национален отбор беше спечелил титлата сигурно пак щях да целуна някого от тима", обясни той.

"Дали имам притеснения да вляза в затвора? Не, цялата истина ще излезе наяве. Пък и изглеждам ли ви на престъпник?! Погледнете лицето ми. Аз съм добър тип", каза испанецът.

На 26 август той бе отстранен от ФИФА от всякакви футболни дейности за период от 90 дни.

"През цялото време семейството ми ме подкрепяше, дъщерите ми приеха тежко всичко, защото ме познават. Майка ми започна гладна стачка, тя е хипертоничка на 72 години. Трябваше да сложа край на цялата тази лудост, а единственият начин бе да подам оставка. Както и направих. Бях принуден", завърши емоционалната изповед на Рубиалес.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каскет

    18 2 Отговор
    Неолиберализъм. Ако мъж целува мъж по новите стандарти е добре, но ако целунуеш женаааа...Това противоречи на новите НЕОЛИБЕРАЛНИ тротинеткаджийски ценности.
  • 2 Добрин

    6 0 Отговор
    Бог е казал, "Обичайте се"! Самият факт, че го е направил, пред безброй много свидетели говори, че е станало в резултат на спонтанна емоция и възторг. В края на краищата, "човешко е да се греши, божествено да се прощава"!