Last news in Fakti

14 Септември, 2023 15:24 5 767 10

"Наказахме невинна жена"

  • тенис-
  • спорт

Скандал в тениса

"Наказахме невинна жена" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Наказахме невинна жена, при това тя винаги се е обявявала за чист спорт. Направихме грешка. Концентрацията на забраненото вещество в спорта е 0,5 пикограма на милиграм от косата ѝ. За сравнение взех проба от единствения пациент във Франция, който приема това лекарство с рецепта - при него е 50 пикограма на милиграм. Според мен, нейната версия за замърсена колагенова пудра е вярна. Направих 14 теста на това, което е приемала, и всичките излязоха позитивни. Изпратих резултатите на американската антидопингова лаборатория, но те не приеха становището ми", каза френският професор Жан-Клод Алварес, за "Екип", предава "Тема Спорт".

Жан-Клод е на мнение, че Симона Халеп е несправедливо наказана в женския тенис. Симона отнесе огромна санкция след допинг-скандал.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    45 2 Отговор
    Естествено, нали сега се очаква да и вземат няколко титли и да ги подарят на Серена

    Коментиран от #2

  • 2 нашия

    43 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    не се бях сетил за тая "врътка"....сега служебно ще дадат титли на Серна..ако е така то това е ПОЗОР....да я махат тая "федерация".....
  • 3 тлъстата Серена и другите американци

    48 1 Отговор
    никога не са тествани за допинг. Така е почти във всички спортове. Американска бутафория.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 нашия

    29 0 Отговор

    До коментар #3 от "тлъстата Серена и другите американци":

    а Ндал....колко и кога е тестван....???? краля на Испания е спирал допинг "ченгетата" да отложат ,"ако обичат" тестовете за по-късно...
  • 5 ИСТИНАТА

    32 1 Отговор
    ЗАРАДИ ОНАЯ НАС.РАН.НА, ПАРДОН СЕРЕНА УИЛЯМС.
  • 6 пенсионер

    32 1 Отговор
    ААЛ не са приели становището, защото трябва да защитят американките. А каквото и да става тяхните резултати от допинг контролите винаги не се обявяват. Припомнете си историята, когато трябваше да се направят изследванията за допинг на американците, след скандала с руснаците, Как тогава стана така, че лаборанта, който трябваше да представи американските проби се спъна и обърна и потроши всички. Така е във всички спортове, не само в тениса.

    Коментиран от #7

  • 7 нашия

    26 0 Отговор

    До коментар #6 от "пенсионер":

    целия рафт с пробите падна тогава.......за по-сигурно.....случайност ???!!!! - не мисля...
  • 8 Сандо

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "тлъстата Серена и другите американци":

    Те имаха медицинско разрешение да използват лекарства,които по всички показатели отговаряха на изискванията за допинг.Т.е. на тях им беше разрешено да се допингират.
  • 9 Тя е виновна

    3 0 Отговор
    за това, че си намли бюста!
  • 10 111

    5 0 Отговор
    Симона има лошия късмет да е румънка и да побеждава в неправилния спорт.