Last news in Fakti

15 Септември, 2023 09:53 1 077 0

Бензема изведе Ал-Итихад на върха в Саудитска Арабия (ВИДЕО)

  • ал-итихад-
  • карим бензема-
  • футбол-
  • гол-
  • саудитска арабия

Бензема се разписа в 72-ата минута, а голът му може да бъде определен като като чудноват

Бензема изведе Ал-Итихад на върха в Саудитска Арабия (ВИДЕО) - 1

Карим Бензема отбеляза единственото попадение за Ал-Итихад в гостуването на Ал-Ахдуд от 6-ия кръг на първенството на Саудитска Арабия. Тимът на бившия френски национал спечели с 1:0 и излезе начело във временното класиране с 15 точки.

Бензема се разписа в 72-ата минута, а голът му може да бъде определен като като чудноват. Нападателят получи пас от Арун Камара и се възползва от неумел опит на противников защитник да го спре с шпагат, след което с коляно прати топката във вратата на домакините.

Това е трети гол за Бензема от началото на сезона. Той беше точен и преди седмица при драматичната загуба с 3:4 от Ал-Хилал.

Именно Ал-Хилал е втори в подреждането и има шанс да измести Ал-Итихад от върха, ако утре се наложи над един от аутсайдерите Ал-Рияд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА