Last news in Fakti

15 Септември, 2023 10:10 1 280 0

Лудогорец може да продължи да продава

  • лудогорец-
  • трансфер-
  • футбол

Неговото име не е ясно, но се знае, че пазарът затваря днес в Турция и Кипър, както и в Израел - любима трансферна дестинация на разградчани през последните години

Лудогорец може да продължи да продава - 1

Макар и да продаде играчи за близо 14 млн. евро това лято, трансферирайки Игор Тиаго в Брюж, Кирил Десподов в ПАОК, Мануел Шоу в Макаби (Хайфа) и пращайки Густаво Нонато в Сантос, Лудогорец може да се раздели и с още един свой футболист, пише "Мач Телеграф".

Неговото име не е ясно, но се знае, че пазарът затваря днес в Турция и Кипър, както и в Израел - любима трансферна дестинация на разградчани през последните години.

Не е тайна, че към доста от играчите на Лудогорец има голям интерес. В това число влизат Бърнард Текпетей, Оливие Вердон и Матиас Тисера. Един от опитните футболисти - Игор Пластун, пък остана без картотека за Лигата на конференциите, което също може да значи бъдещ трансфер.

Извън плановете на треньора Ивайло Петев пък са Раи Насименто и Педро Енрике.

Съвсем скоро ще се разбере кой отбор ще привлече футболист на шампионите и дали изобщо ще има време да го направи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА