Last news in Fakti

15 Септември, 2023 12:07 992 0

Започна академичната година за капитана на Черно море (ВИДЕО)

  • даниел димов-
  • черно море-
  • университет-
  • икономически университет-
  • учебна година-
  • футбол

Футболистът е вече трети курс и по повод началото на новата академична 2023/24 г. записа вдъхновяващо видео, което беше публикувано на страницата на учебното заведение

 Започна академичната година за капитана на Черно море (ВИДЕО) - 1

Капитанът на Черно море Даниел Димов продължава образованието си в специалност "Икономика и търговия" в Икономическия университет във Варна.

Футболистът е вече трети курс и по повод началото на новата академична 2023/24 г. записа вдъхновяващо видео, което беше публикувано на страницата на учебното заведение.

"Казвам се Даниел Димов и съм професионален футболист във футболен клуб Черно море. Уча и в Икономическия университет във Варна, специалност "Икономика и търговия". Обучението в университета ми дава отлично да комбинирам моята спортна кариера и образованието си.

Футболът е важна част в доизграждането ми като личност и професионалист. Когато мотивацията не е достатъчна, спортът ме е научил на дисциплина и работа в екип, които мога да приложа и в обучението си. Академичното образование ми дава нови перспективи и бъдещи върхови, които да покоря. Затова всеки ден избирам да усъвършенствам своя потенциал", казва във видеото Димов.

От университета добавят, че Димов е един от вдъхновяващите примери как успешно се съчетава академичното образование със спортна кариера и професионална реализация.

Даниел Димов е професионален футболист с над 350 мача, бивш национален състезател, играл е в Израел и Турция. Строителен предприемач, семеен, баща на две деца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА