Last news in Fakti

15 Септември, 2023 14:00 1 642 3

Станаха ясни плановете на Левски за зимна селекция

  • левски-
  • футбол

В последно време се коментират различни имена за евентуални нови попълнения, но истината е, че на "Герена" такива не са обсъждани

Станаха ясни плановете на Левски за зимна селекция - 1

Ръководството на Левски още няма конкретни имена за зимната си селекция.

В последно време се коментират различни имена за евентуални нови попълнения, но истината е, че на "Герена" такива не са обсъждани. Причината е, че все още усилията на "сините" са върху подписването на нови договори с играчите, които може да станат свободни агенти от лятото.

Затова треньори и шефове имат идея на какви постове им трябват хора, но тепърва ще започне пресявката на предложените им футболисти. В момента куп мениджъри не спират да заливат „сините” с имена, пише "Мач Телеграф".

Освен това е възможно да настъпят и промени в плановете в зависимост от приходите, които ще генерират до края на есента.

Левски работи по подновяването на договорите на Кристиян Димитров, Жереми Петрис и Андриан Краев. Вандерсон Цунами вече преподписа с клуба, появиха се информации, че това е сторил и Уелтън, но за него още няма официална информация.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д. Иванков

    7 2 Отговор
    "... още няма конкретни имена за зимната си селекция."
    Ми да заложат на старото - изпитано и печелившо: "Каберне", "Гъмза", "Мавруд". Няма да сбъркат, дори по мое време коктейлите не се кльопат зимъска.
  • 2 ГЕРЕН

    7 2 Отговор
    И КО СТАВА ЯСНО?!!??. ПРЕСЯВКА ПЪРО ДОГОВОРИТЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ ПОСЛЕ МЪНГИЗИТЕ ОТ ЕВРОПА ПОДЯЛБАТА. И ТОГАВА БЪДЕЩЕТО НА ОТБОРА. МНОГО ТЪЖНО. НЕМА ОРБИТИ НЯМА СПОНСОР. САМО ПОДЯЛБА.
  • 3 Смех !

    2 1 Отговор
    Страшна селекция от небългари 😂