Last news in Fakti

18 Септември, 2023 18:30 1 774 0

Серхио Рамос: Ще отнеса това в гроба и мога да умра спокойно

  • севиля-
  • серхио рамос-
  • футбол

Каза ми да бъда спокоен, да дам най-доброто от себе си и постепенно да намеря най-добрата си форма

Серхио Рамос: Ще отнеса това в гроба и мога да умра спокойно - 1


Вчера Серхио Рамос направи повторния си дебют за Севиля и бе с ключова роля при победата на отбора с минималното 1:0 над Лас Палмас. Той изигра силен двубой и дори имаше ключова намеса в 48-ата минута, когато спря с рамо една топка, която се бе насочила към мрежата на тима. В добавеното време все пак негова грешка можеше да доведе до изравняване на резултата, но Марко Димитрович се намеси и спаси трите точки за Севиля. Това бе първа победа за домакините, които стартираха особено неприятно сезона с три поредни загуби.

“Особено съм доволен от резултата след трудното начало на сезона за отбора. Имахме предимство да играем пред нашите фенове. Играхме с много интензитет, но това е част от първенството в Испания, защото всеки отбор може да усложни живота ти и можете да видите колко голяма е конкуренцията. Смятам, че се справихме добре, пресирахме високо, мисля, че имахме някъде към 26 добри възможности за гол и трябваше да отбележим повече, но важни са трите точки,” коментира защитникът.

“Изпитах голяма емоция, както и онзи ден на представянето. Много е вълнуващо да се прибера в моя дом и при моите фенове. Това е нещо уникално, не може да се опише с думи и какъв по-добър начин да го направя освен победата. Нека това бъде начало на една добра серия,” добави Рамос.

Темата за приема от привържениците на Севиля и посрещането на Рамос бе сред водещите в испанската преса в последната седмица. “Отначало имах някои съмнения, но онзи ден на представянето казах на родителите си, че ще отнеса това в гроба и мога да умра спокойно. Видях обичта още на загрявката, а това е нещо, от което човек има нужда,” обясни той.

Рамос отговори и на въпроси какво му е казал Хосе Луис Мендилибар преди двубоя.

“Каза ми да бъда спокоен, да дам най-доброто от себе си и постепенно да намеря най-добрата си форма. Това са първите ми деведесет минути след три месеца и въпреки че физически съм добре, динамиката ми липсва. Но се чувствах добре,” завърши централният бранител.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА