Last news in Fakti

18 Септември, 2023 19:22 2 218 4

Исторически български пробив в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • съдии-
  • съдийство

Досега двубой от такъв ранг не е поверяван изцяло на толкова многобройна българска бригада

Исторически български пробив в Шампионската лига - 1

Българското футболно съдийство получи ново международно признание, след като екип от 8 родни рефери бе назначен да ръководи двубой от най-елитния континентален клубен форум – Шампионската лига. Това е исторически пробив за нашата съдийска гилдия, тъй като досега двубой от такъв ранг не е поверяван изцяло на толкова многобройна българска бригада.

Главният съдия Георги Кабаков и помощниците му получиха наряд за двубоя между Галатасарай (Тур) и ФК Копенхаген (Дан), който ще се състои в сряда (20 септември) от 19:45 ч. на ст. „Али Сами Йен“ в Истанбул. Асистенти на Кабаков ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти рефер на мача ще е Георги Гинчев.

Съдийската комисия на УЕФА определи Ивайло Стоянов за VAR съдия, а Драгомир Драганов – за AVAR съдия на споменатия двубой. Всички те ще бъдат подпомагани от Валентин Ваклинов и Светлин Велков, които ще са оператори по видео повторенията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    8 2 Отговор
    Значи турците ще бият, защото после Местан и Ердо ….
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Логично

    1 0 Отговор
    Почнаха да ги пускат неграмотните корумпета след въвеждането на видеопрегледа 😂 Страхотно,жестоко,невероятно !
  • 4 Пишманфутболист

    1 0 Отговор
    Верно не мога да играя, но за съдия съм перфектен.