Last news in Fakti

20 Септември, 2023 17:20 1 281 3

Хосе Луис Ачиари официално бе назначен за старши треньор на Берое

  • хосе луис ачиари-
  • берое-
  • футбол-
  • треньор

"Всички от ПФК Берое пожелават много успехи и победи  на новия треньор!", написаха още от клуба

Хосе Луис Ачиари официално бе назначен за старши треньор на Берое - 1

Хосе Луис Ачиари официално бе назначен за старши треньор на Берое и ще ръководи тима в предстоящата среща с Ботев Враца, обявиха от клуба. Аржентинецът вече направи две тренировки с отбора, но днес подписа своя договор с клуба.

"Всички от ПФК Берое пожелават много успехи и победи на новия треньор!", написаха още от клуба.

Хосе Луис Ачиари е на 44 г. Роден е в Сан Мигел, Аржентина. В кариерата си като футболист е играл като полузащитник в аржентински и испански тимове. Започва своята треньорска професия като помощник на настоящия старши треньор на Виляреал – Пачета. В опита си като старши треньор е бил начело на Гуадалахара, Мурсия, Елче и Депортива Лорка.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Немо

    1 0 Отговор
    Както разбрахме, предишния анонимни е бил уволнен защото си позволил да пусне прекалено много българи в последния мач цели 2-ма!!! Сещайте се какво се иска от новия - само чужденци. Срам и тотална деградация, съсипаха и този традиционен български клуб
  • 2 да да

    1 0 Отговор
    За колко мача ще го изтраяте.....Защо го лъжите човека ?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.