Last news in Fakti

22 Септември, 2023 11:00 957 0

Върнаха делото срещу Жером Боатенг за нападение и обида в начална фаза

  • жером боатенг-
  • дело-
  • футбол-
  • футболист

Баварският върховен провинциален съд допусна обжалване на първоначалната присъда както от страна на Боатенг, който твърдеше, че съдията е бил пристрастен, така и от страна на прокуратурата, която искаше по-строго наказание за бившия германски национал

Върнаха делото срещу Жером Боатенг за нападение и обида в начална фаза - 1

Апелативният съд в Мюнхен отмени решението срещу футболиста Жером Боатенг за нападение и обида и го върна за ново разглеждане на по-долна инстанция.

Баварският върховен провинциален съд допусна обжалване на първоначалната присъда както от страна на Боатенг, който твърдеше, че съдията е бил пристрастен, така и от страна на прокуратурата, която искаше по-строго наказание за бившия германски национал.

Миналия октомври, на втора инстанция, Боатенг, който прекара голяма част от кариерата си в отборите на Манчестър Сити и Байерн Мюнхен, бе признат за виновен по обвинение в нападение срещу бившата си приятелка по време на ваканцията на Карибите и бе глобен със 120 дневни заплати, всяка от по 10 000 евро, на обща стойност 1,2 милиона евро.

Делото срещу Боатенг продължава вече няколко години, а последното решение на съда ще удължи процеса с поне още няколко месеца.

В момента Боатенг е без отбор, след като договорът му с Олимпик Лион изтече през юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА