Last news in Fakti

25 Септември, 2023 20:30 3 142 6

Реал Мадрид посочи виновника за загубата от Атлетико

  • атлетико мадрид-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • ла лига-
  • хавиер алберола рохас

Бяха посочени три основни грешки, с които е ощетен тимът на Анчелоти - първият гол на Атлетико е трябвало да бъде отменен, Хосе Хименес да бъде изгонен и бъде отсъдена дузпа за ръката на Марио Ермосо

Реал Мадрид посочи виновника за загубата от Атлетико - 1

Съдията Хавиер Алберола Рохас е главният виновник за загубата на Реал с 1:3 от Атлетико Мадрид, твърди клубната телевизия на "кралете". За рефера това бе първо дерби в кариерата му. Бяха посочени три основни грешки, с които е ощетен тимът на Анчелоти - първият гол на Атлетико е трябвало да бъде отменен, Хосе Хименес да бъде изгонен и бъде отсъдена дузпа за ръката на Марио Ермосо. Поражението бе първо за Реал от началото на сезона, като преди това бяха постигнати шест победи.

"Говорим за евентуален фаул срещу Джуд Белингам преди първия гол на Атлетико, отмяна на гол на Реал Мадрид, грубо влизане на Хименес, за което реферът не показа червен картон, и игра с ръка на Марио Ермосо в наказателно поле.

Решението да бъде зачетен голът на Алваро Мората в 4-ата минута е много ясна грешка. Вместо фал в полза на Реал, бе зачетено попадението в тяхната врата. Този гол не трябваше да се появява на таблото, а ВАР дори не прегледа ситуацията.

В 44-ата минута на мача бе отменен гол на Камавинга засада от Рюдигер, който нямаше участие в атаката. Вина тук има и рефера на ВАР Клос Гомес, който не се намеси в тези ситуации.

Хименес беше последният защитник пред вратата, но му показаха само жълт картон за нарушението. В 66-ата минута топката срещна ръката на Марио Ермосо в наказателното поле, а ситуацията дори не бе прегледана на монитора", бе коментарът на клубната телевизия на Реал.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАЗРЕВАЛ ФАЛИТ

    11 1 Отговор
    ИМА СИ ХАС АМА КАТО ДУЗПИТЕ СА ЗА ТЯХ МОЖЕ
  • 2 РАЗРЕВАЛ ФАЛИТ

    8 1 Отговор
    АТЛЕТИКО ГИ НАПРАВИ САМИ ДА СИ ПРИКАЗВАТ
  • 3 Леле колко мъка има по този свят

    6 1 Отговор
    НЯМА ПО ЖАЛКО СЪДИИСКО ОТБОРЧЕ ОТ РЕФАЛ!!! И НА ВСИЧКОТО ОТ ГОРЕ РЕВАТ ХАХААХХАХААА ОТ ЖАЛКИ ПО -ЖАЛКИ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Стефан Жилиев

    1 0 Отговор
    И фаТки почнаха да плащат на напушения жендър да им вдига кликовете...
  • 6 Някой си

    0 0 Отговор
    От началото на сезона нямат една чиста победа все са не видяли реферите удар с ръка на Белингам, или някой фаул преди това сега ревът като мастии