Last news in Fakti

29 Септември, 2023 11:02 1 603 2

Петев забива вратар на пейката заради ужасяващите гафове

  • симон слуга-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

30-годишният хърватин пак ще се превърне в "слуга" на нидерландецът Серджио Падт, който бе със статут на твърд титуляр на вратата на разградчани от началото на 2022-ра насам

Петев забива вратар на пейката заради ужасяващите гафове  - 1

Ужасяващите гафове на вратаря на Лудогорец Симон Слуга срещу Локомотив Пловдив отново ще го пратят на пейката. Така 30-годишният хърватин пак ще се превърне в "слуга" на нидерландецът Серджио Падт, който бе със статут на твърд титуляр на вратата на разградчани от началото на 2022-ра насам.

Симон показва видими слабости при играта с крака, когато е пресиран от противници. Още в средата на първото полувреме той сбърка, когато бе атакуван от Георги Минчев, топката отиде в Евандро, но от малък ъгъл бразилецът не успя да намери вратата. Стражът сякаш не си взе поука от тази ситуация и 86-ата минута направи още по-голяма грешка.

Тогава след настойчиви действия младокът Петър Андреев с едно движение пред голлинията му отне топката и я прати в мрежата - 1:1, като това спокойно може да мине като "автогол".

Падт започна като титуляр за Лудогорец кампанията. Той обаче имаше и контузия, а след това се заговори за негов трансфер. До такъв обаче не се стигна, а нидерландецът седна на пейката, след като формата му спадна. Той обаче е с няколко класи над конкурента си при играта с крака. В неделя, 1 октомври, Лудогорец гостува на Левски.

Двубоят на "Георги Аспарухов" е от 20:30 часа и се очаква именно Падт да бъде под рамката. Нидерландецът не е играл от 1 август, когато пази при 1:2 от Олимпия в Любляна в реванш от Шампионската лига. В евротурнирите има общо 6 срещи, както и 1 за първенство. Слуга пък е със 7 в Първа лига и 3 на континенталната сцена.

Снощи от спортно-технически щаб на орлите разузнаваха следващия съперник в груповата фаза на Лигата на конференциите Нордселанд. Датчаните имаха гостуване на Колдинг за местната купа. В неделя на тях им предстои визита на Вейле, където играе Стефан Велков, а след това е сблъсъкът у дома с Лудогорец - на 5 октомври от 22:00 часа. В първия кръг Нордселанд падна с 1:3 от Фенербахче в Истанбул, а орлите сгазиха с 4:0 Спартак Търнава на "Хювефарма Арена", информира "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д. Иванков

    3 0 Отговор
    Не е лесно да си вратар. Затова, ориентирайте се към ремонт на пътищата и почистващи фирми. Най-добре в Срверозапада. Баце дава парите.
  • 2 кУмУнист

    0 0 Отговор
    Паста и онзи на ЦСКА са най некадърните вратари играли някога в България, само повечко преданост противниковия отбор и тия двамата не знаят къде се намират.