Last news in Fakti

29 Септември, 2023 11:20 967 0

Звезда на Левски: Не става дума за къмет, а за много работа

  • уелтън-
  • левски-
  • футбол-
  • славия

26-годишният флангови играч отбеляза второто попадение за „сините“ срещу Славия и затвърди добрата форма, в която се намира от началото на сезона

Звезда на Левски: Не става дума за къмет, а за много работа - 1

Звездата на Левски – Уелтън, използва социалните мрежи, за да изрази щастието си от успеха над Славия с 2:0 в сряда в най-стария столичен сблъсък.

26-годишният флангови играч отбеляза второто попадение за „сините“ и затвърди добрата форма, в която се намира от началото на сезона.

„Благодарение на Бог победихме. Никога не е ставало дума за късмет, а за много работа“, написа бразилецът.

Атакуващият играч успя да се опази от получаване на жълт картон, тъй като има 4 на сметката си. Уелтън ще бъде на разположение на Николай Костов за дербито с Лудогорец в неделя. Мачът между „сини“ и „зелени“ е от 20:30 часа.

От началото на сезона Уелтън взе участие в 16 мача във всички турнири, в които вкара 4 попадения. Той е и №1 по асистенции на „Герена“, след като даде 4 решаващи паса в първенството.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА