Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 18:40 1 655 3

От Ливърпул настояха срещата с Тотнъм да бъде преиграна

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • тотнъм

Дебатът около смешните решения на съдиите след срещата в събота продължават, след като „червените“ бяха сериозно ощетени по време на двубоя с „шпорите“

От Ливърпул настояха срещата с Тотнъм да бъде преиграна - 1

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, настоя на пресконференцията преди мача с Юнион Сент Жилоа от Лига Европа, че срещата с Тотнъм Хотспър от Висшата лига трябва да бъде преиграна.

Дебатът около смешните решения на съдиите след срещата в събота продължават, след като „червените“ бяха сериозно ощетени по време на двубоя с „шпорите“.

“Аудиото не променя нищо. Не съм заинтересуван върху това, което се е случило. Видях, че ние вкарахме и голът не беше зачетен. Наистина е важно да се справим с тази ситуация по правилен начин. Важно е за футбола, важно е за главния съдия, за лайнсмените. ВАР не си свърши работата и това беше грешка, върху която очакваме да има решения“, каза Клоп.

„Като мениджър на Ливърпул, смятам, че тази среща трябва да се преиграе. Аргументът срещи това е, че всички ще пожелаят това, но ситуацията е безпрецедентна. Не смятам обаче, че това ще се случи. Мисля, че преиграването е трудно нещо, но мениджърът можеше да събере мениджърите и да можем да разрешим спора заедно“, допълни още наставникът на мърсисайдци.

Припомняме, че стопроцентов гол на Луис Диас беше отменен през първото полувреме срещу Тотнъм, след като цялата съдийска бригада на мача се провали, след като реферите на терен не зачетоха гола, макар на повторенията ясно да се виждаше, че колумбиецът е в чиста позиция. След това от Висшата лига решиха да пуснат аудиозапис на ВАР, в който стана ясно как е протекла жалката комуникация между съдиите.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    2 13 Отговор
    Дано се преиграе така тъкмо ще ги ошамарят както трябва Тотнъм на Ливърпул
  • 2 Трябва да се преиграе!

    1 1 Отговор
    Дърво по ВАР да не играе!
    Че вече се не трае!
    Стивън Джерард.
  • 3 Артилерист

    3 0 Отговор
    За вековните традиции на англичаните и за да се изчисти тази очевидна несправедливост, мачът трябва да се преиграе. Ливърпул може пак да загуби, но при 0:1 мачът тръгва в съвсем друго русло...