Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 22:00 2 263 4

Луис Рубиалес за целувката: Ермосо знае, че не казва истината

  • луис рубиалес-
  • джени ермосо-
  • футбол-
  • испания-
  • женски футбол

Освен това прокурорите обвиниха Рубиалес в сексуално насилие и принуда

Луис Рубиалес за целувката: Ермосо знае, че не казва истината - 1

Бившият вече президент на Испанската футболна федерация - Луис Рубиалес, обвини Джени Ермосо в лъжа. Той е категоричен, че испанската националка не казва истината за историята с целувката, довела до чутовен скандал и неговата оставка.

Освен това прокурорите обвиниха Рубиалес в сексуално насилие и принуда. На 15 септември той дава показания в продължение на 45 минути по това дело, а El Español се добра до казаното от него в онзи ден.

„Тя много добре знае, че не казва истината. На церемонията по награждаването прегърнах играчите и треньора. Тя дойде при мен за прегръдка. Прегърнахме се, тя ме повдигна от радост и аз трябваше да оложа доста усилия, за да не падна. През цялото това разговаряхме и аз я окуражих за дузпата, която пропусна. Казах ѝ, че без нея нямаше да спечелим това световно първенство. Тя ми благодари и тогава я попитах дали може да я целуна. Тя ми позволи, затова го направих“, каза Рубиалес.

По време на разпита бившият президент беше попитан защо е хванал Ермосо за главата щом тя се е съгласила на целувката.

„Ами от радост. След две-три минути всички ме подхванаха и ме вдигнаха във въздуха. Трябваше ли в този момент да кажа, че не трябва да ме докосват по дупето, коленете или раменете. Спечелихме световното първенство и имаше огромна еуфория, радостта беше неописуема. Това са емоции като след печалба от лотарията или края на война“, каза още Рубиалес.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алоооЕВРОПООООО

    22 1 Отговор
    .НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ КАК ПО ПРИМЕРА НА ГОВЕДАРИТЕ .....ИЗТрЕЩЯХТЕ............?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    Хванал я за главата, явно там е проблема... Ми къде да я хване, за маратонките ли?

    Коментиран от #4

  • 4 лице излъчващо простотия

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Диамантената ръка":

    Ех, ако тя го беше хванала за някой друга глава какво ли щеше да стане се питам?