Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 09:36 856 0

Любопитни сблъсъци предстоят в Лигата на конференциите

  • лига на конференциите-
  • футбол-
  • мачове-
  • лудогорец

В днешния ден ще се изиграят нови 16 мача, като първата среща е между ФК Астана и Пилзен, стартираща в 17:30 часа българско време

Любопитни сблъсъци предстоят в Лигата на конференциите - 1

Груповата фаза на Лига на конференциите продължава с пълна сила. В днешния ден ще се изиграят нови 16 мача, като първата среща е между ФК Астана и Пилзен, стартираща в 17:30 часа българско време.

Българският шампион Лудогорец ще се надява да продължи участието си в евротурнира по начина, по който го започна, а именно с победа. "Орлите" се наложиха над Спартак Търнава с 4:0, но сега предстои далеч по-трудно предизвикателство, а именно датския Нордселанд. В другия мач от група "H" Спартак приема фаворита Фенербахче.

Астън Вила, който се представя отлично във Висшата лига, приема Жрински Мостар от Босна и Херцеговина. Унай Емери направи доста промени за първия мач в групата и неговият тим загуби с 2:3 гостуването си на Легия и сега ще иска да вземе трите точки. В същата група АЗ Алкмаар е домакин на поляците.

ПАОК на Кирил Десподов приема Айнтрахт, който отстрани Левски в плейофите. В другия мач от групата ХИК Хелзиники гостува на Абърдийн, като и двата отбора все още нямат спечелена точка.

Фиорентина е домакин на Ференцварош, който е лидер в група "F". В първия кръг унгарците победиха Чукарички, който приема Генк. Белгийците взеха точка на старта след равенство 2:2 срещу Фиорентина.

Всички срещи от ЛК в днешния ден:
17:30 ФК Астана - Пилзен
19:45 Бешикташ - Лугано
19:45 Бодьо/Глимт - Клуб Брюж
19:45 Брейдаблик - ФК Заря Луганск
19:45 Гент - Макаби Тел Авив
19:45 Клаксвик - Лил
19:45 Олимпик Любляна - Слован Братислава
19:45 Балкани - Динамо Загреб
22:00 Абърдийн - ХИК
22:00 АЗ Алкмаар - Легия Варшава
22:00 Астън Вила - Зрински
22:00 Нордселанд - Лудогорец
22:00 ПАОК - Айнтрахт Франкфурт
22:00 Спартак Търнава - Фенербахче
22:00 Фиорентина - Ференцварош
22:00 ФК Чукарички - Генк


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА