Last news in Fakti

8 Октомври, 2023 14:30 2 009 0

Нападател на Милан след дебюта си като вратар: Никога не съм изживявал подобно нещо! (ВИДЕО)

  • милан-
  • оливие жиру-
  • дженоа-
  • футбол-
  • серия а

Оливие Жиру застана на вратата в последните минути на мача заради изгонването на Майк Менян и направи изумително спасяване, с което запази резултата 1:0

Нападател на Милан след дебюта си като вратар: Никога не съм изживявал подобно нещо! (ВИДЕО) - 1

Нападателят на Милан - Оливие Жиру, едва ли някога ще забрави победата срещу Дженоа в мач от Серия А. Той застана на вратата в последните минути на мача заради изгонването на Майк Менян и направи изумително спасяване, с което запази резултата 1:0. Успехът е още по-ценен, тъй като качи Милан на първото място в класирането.

"Никога не съм преживявал подобен момент! Много съм горд с отбора и с доброто си спасяване. Адреналинът беше почти като след вкаран гол. Прецених, че е по-добре да тръгна към топката, отколкото да остана на линията. Нямам движенията на вратар, но точно това почувствах. Наистина ме заболя ръката, но това е нормално. Като дете обичах да заставам на вратата, затова реших, че мога аз да пазя накрая.

Е, веднъж имах и късмет с напречната греда. Борихме се като лъвове и съм много щастлив за феновете. Никога не се предаваме, получихме шамар в дербито с Интер, но най-важен е следващият мач. Вдигнахме глави, вдигнахме летвата и сме на първото място", заяви героят за Милан.

Жиру настояваше да даде интервютата след мача, носейки фланелката на изгонения Майк Менян.

"Ще пазя тази фланелка, ще си я сложа в рамка!", отсече щастливият французин.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА