Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 13:30 1 209 0

Капитанът на Ман Сити налетя на един от треньорите на Арсенал (ВИДЕО)

  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • кайл уокър-
  • футбол-
  • висша лига-
  • николас йовер

“Знам какво се случи, но няма да кажа нищо”, заяви мениджърът на шампионите Джосеп Гуардиола

Капитанът на Ман Сити налетя на един от треньорите на Арсенал (ВИДЕО) - 1

Капитанът на Манчестър Сити срещу Арсенал Кайл Уокър влезе в конфликт с човек от щаба на съперника след края на дербито на “Емиратс”.

Според свидетели защитникът е налетял на треньора на “топчиите” по статичните положения Николас Йовер. Йовер, който между 2019 и 2021 година работеше точно в Сити, подал ръка на Уокър, но той отказал да се здрависа, след което напрежението се покачило.

От клипчета в социалните мрежи се вижда как Уокър налита на някого при прибирането си към тунела. Там са и други футболисти на "гражданите" начело с Ерлинг Холанд. Намесва се обаче охраната.

“Знам какво се случи, но няма да кажа нищо”, заяви мениджърът на шампионите Джосеп Гуардиола относно неразбирателството между бившия си асистент и английския национал.

Манчестър Сити загуби дербито с 0:1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА