Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 09:36 978 7

Ники Костов дава шанс на Ники Михайлов срещу Черно море

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол-
  • николай михайлов-
  • черно море

Сблъсъкът с варненци е в неделя на 22 октомври на "Георги Аспарухов"

На вратата на Левски предстои рокада за домакинството на Черно море след паузата в шампионата, пише "Тема спорт". Сблъсъкът с варненци е в неделя на 22 октомври на "Георги Аспарухов". В него треньорът Николай Костов възнамерява да заложи на титулярния капитан Николай Михайлов вместо на младежкия национал Пламен Андреев. В момента последния е част от селекцията на Александър Димитров, на която предстоят евроквалификации срещу Германия и Косово. Така че той няма да тренира със "сините" в близките дни.

На Андреев му се събра доста в последните два двубоя. Първо той не се намеси добре при изстрела на нападателя на Лудогорец Руан Крус и "сините" отстъпиха с 0:1 то "Герена". След това те водеха 1:0 срещу ЦСКА, но в началото на второто полувреме 18-годишният страж излезе неразчетено, от което се възползва Джонатан Линдсет и изравни.

През тази кампания Андреев е пропуснал 1 шампионатен двубой. Той не пази при предишното си участие за младежкия национален отбор. Така на 14 септември вместо него на вратата срещу Пирин бе Николай Михайлов. Той запази мрежата си "суха", а Левски победи благоевградчани с 2:0. Интересното е, че Михайлов загуби титулярното си място миналата пролет точно заради мач с Черно море, при това на старта на полусезона. Тогава "сините" бяха лишени от домакинство (б.р. - сега също може да отнесат такава санкция от Дисциплинарната комисия към БФС) и приеха варненци на "Ивайло" във Велико Търново. "Моряците" спечелиха с 1:0, след като Михайлов позволи да бъде лековато прехвърлен от Александър Василев.

В момента трети вратар на Левски е 19-годишният Иван Андонов, който е юноша на клуба, но има престой и във Фиорентина. Засега той пази на дубъла и все още чака дебюта си за първия тим.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи е

    8 5 Отговор
    Ясно.. ще паднат
  • 2 Това е положението

    7 5 Отговор
    По-добре. Тоя Андреев дори не осъзнава колко точки издъни за Левски. 2та гола срещу лоич от предишния мач, лайногорец сега, с Айнтрахт се издъни, с Локо пд и още десетки други грешки и добре че не от всички ни вкараха голове. Пълна издънка и не зная от къде идва тоя натиск да налагаме 18-19 г вратар, който очевидно не е готов за Левски. Той дори не е за Първа лига на България. Михайлов е по-добрата опция, но в Левски да мислят за нов вратар.
  • 3 НиЛо

    12 3 Отговор
    Айде пак трябва да го стягам моя тулуп, да обръща гуми, да тича след бмвето и лови ябълки в кухнята. Няма ли да се откаже вече
  • 4 сара

    10 3 Отговор
    Не е ли вече малко по-голям и закръглен за тази работа ?
  • 5 Левскар

    5 1 Отговор
    С този вратар морето ще ни отнесат с поне 3гола
  • 6 Коко

    4 1 Отговор
    Черно море ще бият без да се натягат
  • 7 Диамантената ръка

    2 1 Отговор
    Офффф...