Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 09:53 964 1

Станаха ясни трансферните цели на Ювентус за зимата

  • тотнъм-
  • пиер-емил хьойберг-
  • футбол-
  • ювентус

Торинци са набелязали цели седем играчи за подсилване на състава си

Станаха ясни трансферните цели на Ювентус за зимата - 1

Макар до отварянето на зимния трансферен прозорец да остава доста време, в Ювентус вече имат план за селекцията си. Торинци са набелязали цели седем играчи за подсилване на състава си. "Гадсета дело спорт" разкри кои са те.

На първо място в списъка на "бианконерите" е халфът на Тотнъм Пиер-Емил Хьойберг. Датчанинът е набелязан за заместник на Пол Погба, който бе уличен в употреба на допинг и е много вероятно това да означава край на кариерата му. В същото време 28-годишният Хьойберг загуби титулярното си място в Тотнъм и в Юве се надяват да успеят да го вземат срещу неголяма сума.

В полезрението на "старата госпожа" за подсилване на халфовата линия са също така и Лазар Самарджич от Удинезе и Юсуф Фофана от Монако.

Според информациите, Юве се оглежда и за варианти за усилване на нападателната си мощ. Сред набелязаните играчи са атакуващите полузащитници Ману Коне от Борусия (Мьонхенгладбах) и Абиб Диара от Страсбург, както и крилата Доменико Берарди от Сасуоло и Георги Судаков от Шахтьор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    1 0 Отговор
    браво бе най важно за днес е колко милиона ще се бръкне ЮВЕ за футболери при положение че в ГАЗА измрат хиляди хора и в Б-я се ширят кражби корупция мизерия високи цени и какво ли не. браво.