Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 16:45 1 197 0

Разочароваща новина за феновете на Ливърпул

  • ливърпул-
  • били хоугън-
  • фенове-
  • футбол-
  • анфилд

В интервю за официалния сайт на „червените”, Хоугън не се нае със срок за официалното ѝ откриване

Разочароваща новина за феновете на Ливърпул - 1

Изпълнителният директор на Ливърпул – Били Хоугън, потвърди, че клубът няма да може да използва новата трибуна на „Анфийлд” в пълния ѝ капацитет поне до края на календарната година. В интервю за официалния сайт на „червените”, Хоугън не се нае със срок за официалното ѝ откриване.

Както е известно, в момента текат довършителни дейности на трибуната „Анфийлд Роуд”, чието пускане в експлоатация се забави изключително много заради компанията, която отговаряше за реконструкцията и впоследствие бе приведена в администрация.

Първоначално стадионът трябваше да бъде готов началото на настоящия сезон, но това така и не се осъществи. От 5 септември тази година, от Ливърпул наеха нова строителна компания, който да довърши ремонта, като се смяташе, че всичко трябва да приключи до 21 октомври, когато е дербито с Евертън.

По думите на Хоугън обаче това няма как да се случи не само за мърсисайдското дерби, но и за всички домакински мачове до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА