Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 19:00 1 299 6

Заради Еманюел Макрон блокираха националите в Тирана

  • еманюел макрон-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • албания-
  • тирана

Оказа се, че среща на високо политическо равнище, с участието на премиери и външни министри от цяла Европа, в това число и Николай Денков, е довела до мерки за сигурност

 Заради Еманюел Макрон блокираха националите в Тирана - 1

Френският държавен глава Еманюел Макрон стана причина за блокирането на националния ни отбор по футбол на летището в Тирана. Делегацията на “лъвовете” беше предвождана от Михаил Касабов, Емил Костадинов, Веселин Балевски и Георги Иванов.

Оказа се, че среща на високо политическо равнище, с участието на премиери и външни министри от цяла Европа, в това число и Николай Денков, е довела до мерки за сигурност. Това предизвика много сериозен трафик по улиците на Тирана, а за да избегнат задръстванията, националите останаха близо час на легището в Тирана.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби Перуканов

    9 0 Отговор
    Националният ни отбор демонстрира огромен потенциал да играе все по-зле. Момчетата наистина много се стараят - това е плеада от невероятно талантливи бездарници. Представа си нямате колко е трудно да бъдат още по-некадърни, но те успяват. Вече над 20 години сме без загуба и нито един допуснат гол на Световно или Европейско първенство! Успех, с който малко отбори може да се похвалят!

    Коментиран от #4

  • 2 емануела

    2 0 Отговор
    гледахме на младини
  • 3 Може

    6 1 Отговор
    направо да ги оставят в Тирана, такива не ги щем в националния
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Боби Перуканов":

    НЕ РИТАЙТЕ ПАДНАЛИЯ!
  • 5 Герак Митко

    3 0 Отговор
    Еее, това сега ще ги стресира и няма да могат да се концентрират и ще паднат пак. Ако всичко си беше наред глей кво стаа.
  • 6 Бобито Перуков

    1 0 Отговор
    Ехо , аз съм Бобито и заедно с Никито шаранков на вратата , сина ми , ние сме балъците на БФС, Бобито и Никито сме шарани , тикви и циркаджии , пърдим на вратата докато пазим , обаче понякога се наакваме, ние сме слаби вратарчета, пърдиме в офисите на БФС и изобщо не ни интересува от това, Бобито е добър цирков артист , пък Никито е идиотттт