Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 21:45 2 941 5

Жозе Моуриньо напуска Рома

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • саудитска арабия

Много е вероятно Специалния да продължи треньорската си кариера в Саудитска Арабия

Жозе Моуриньо напуска Рома - 1

Жозе Моуриньо ще напусне Рома след края на настоящия сезон. Това твърди италианският журналист Джанлука Ди Марцио, според когото двете страни изобщо не преговарят за нов контракт и такъв няма да бъде подписан. Много е вероятно Специалния да продължи треньорската си кариера в Саудитска Арабия, след като контрактът му изтече през юни, предполага още Ди Марцио.

„Нов договор няма да има. Това няма да се случи. Не текат преговори и никога не е имало такива. Следователно двете страни ще се разделят пред юни. Със сигурност, след като Моуриньо стане свободен, саудитските клубове отново ще опитат да го изкушат. Остава да разберем какво мисли самият Моуриньо за бъдещето си – дали ще поеме нов клуб в Европа, или ще отиде в Саудитска Арабия“, заяви Ди Марцио.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лили

    1 0 Отговор
    Когато Моуриньо стане свободен агент,ще има десетки предложения за нови договори.Той е велик треньор и винаги е носил трофеи на клубовете ,с изкл.на Тотнъм,където го уволниха преждевременно.Реален факт е,че той не постига съгласие със собственици и президенти на футб.отбори,защото философията му е пределно ясна.Трябва да сеотпускат повече финанси за купуване на класни,талантливи играчи.В Тотнъм,в Ман.Юнайтед и понастоящем в Рома,парите са оскъдни.Това е причина за сериозни търкания.В крайна сметка Моу е интелигентен,прям,директен и не се страхува от уволнения,защото е СПЕЦИАЛЕН.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лео

    1 0 Отговор
    Защо не Ви харесва коментара ми.Нямам обидни квалификации.
  • 5 Лео

    1 0 Отговор
    Желая на Рома победа на предстоящия мач с Монца на 22.октомври.!!!Гледайте мача в 13.30ч по Ринг TV.!!!Стадионът ще бъде както винаги пълен.Тифозите в Рим са великолепни,уникални.