Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 11:20 1 872 4

Карим Бензема завежда дело срещу вътрешния министър на Франция?

  • ал-итихад-
  • карим бензема-
  • жералд дарманен-
  • футбол-
  • франция-
  • съд-
  • дело-
  • мюсюлмански братя

Адвокатът на футболиста заяви, че тези твърдения са недостоверни

Карим Бензема завежда дело срещу вътрешния министър на Франция? - 1


Нападателят на Ал-Итихад Карим Бензема може да съди френския вътрешен министър Жералд Дарманен за обвиненията му във връзки с ислямистката организация Мюсюлмански братя. Адвокатът на футболиста заяви, че тези твърдения са недостоверни.

"Това е лъжа, Карим Бензема никога не е имал ни най-малка връзка с тази организация. Обмисляме възможността да предприемем съдебни действия срещу този министър, като се ръководим например от закона за манипулирането на информация, който е толкова скъп на нашето правителство, и закона за клеветата или дори публичната обида“, каза адвокатът на играча - Хюг Вижие, цитиран от "Льо Паризиен".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    10 8 Отговор
    И някаква депутатка се била изцепила, да му отнемат френското гражданство (роден е във Франция) и Златната топка. Да предложи Бензема да се отнема гражданството на тази депутатка. ;)
  • 2 Гост

    7 3 Отговор
    За противодържавна дейност могат да ти отнемат гражданството.Алжирец роден във Франция,ще бъде върнат в Алжир.

    Коментиран от #3

  • 3 Калпазанин

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    И като го върнат ще стане по беден ли, а франсетата по хора ли, или ше скрият и те лицемерието си, а и па точно на бензема дали му пука
  • 4 франсетата

    1 2 Отговор
    вече се излагат. Бензема е постигнал успехите си като футболист, и топката му е дадена за футболните умения и успехи, а не за политкоректно говорене. Не бях чувал, че златната топка е политическа награда, нищо, че вече не остана сфера, където да не се набутат политическите страсти. Поне спорта да оставят на самия спорт.
    Бил изразил съжаление за жертвите в Газа, ама забравил за израелците. Да не би да е единствен! Много хора изразиха съжаление само спрямо едната страна, но това си е тяхното виждане, така го чувстват и са искерни. Да лъжат ли, защото така им се иска на разните политици! Колко израелци изразиха публично съжаление за жертвите в Газа?
    Айде стига, дори да не му пука за израелците, той има право на своето мнение. Ако почнат да преследват хората за мнение, къде отиваме? Или смятат, че понеже Бензема е етнически алжирец, то могат да го третират като второ качество човек? Каква гадост!
    Франсетата за поредн път ще си демонстрират колонизаторския нрав, ама този път не са уцелили човека