Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 10:00 2 203 2

Бивш затворник разкри любопитни неща за приятелството си с Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • фабио паим-
  • спортинг лисабон

Измъквахме се и отивахме да вземем бургерите, които никой не беше купил, и вече не ставаха за продаване

Бивш затворник разкри любопитни неща за приятелството си с Роналдо - 1

Кристиано Роналдо преминал през много лишения, за да стане световна звезда. За един от вредните му навици разказа бивш негов приятел от школата на Спортинг - Фабио Паим. Някога той бил обещаващ талант, а сега е пропаднал и с лошия имидж на бивш затворник. Двамата не са били съотборници, тъй като Кристиано е с три години по-голям. Живеели обаче заедно в общежитието на клуба от Лисабон.

„Измъквахме се и отивахме да вземем бургерите, които никой не беше купил, и вече не ставаха за продаване. Ходехме всяка нощ. И, да, ставаше със знанието на Спортинг. Тогава не беше като сега, беше ни позволено“, разказа Паим пред „Сън“.

Той разкри още, че е единственият, когото Кристиано признал за по-добър от самия себе си.

„Ако смятате, че аз съм добър, трябва да видите Фабио Паим“, казва Роналдо преди 20 години, когато подписва с Манчестър Юнайтед.

„Когато бях на 13, месечната ми заплата беше 19 000 евро плюс 150 000 бонус на година“, разказва за себе си Фабио, сега на 35. „Започнах да пия, когато бях на 18 или 19 години, след което започнах да ходя на партита. Стана рутина, повече купони, все повече неща. Опознах различен начин на живот. Като футболист се представих по същия начин. Вкарвах, играех добре в мачовете, но след това купонясвах и вземах лоши решения“, продължава изповедта си португалецът.

Следват провалите – обвинен е за изнасилвания през 2012-а в родината си и през 2015-а в Литва. През 2019-а в негов имот са открити наркотици. Попада в затвора, където остава 12 месеца – точно срещу тренировъчната база на португалския национален отбор.

„Гледах зад решетките как Кристиано тренира за Евро 2024. Не му завиждам, не се жалвам – аз направих своите си избори, за които сега съжалявам“, откровен е Пиам.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ККК

    2 6 Отговор
    Какво е разкрил - че Роналдо е би-турбо? Че то това си го знаем...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.