Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 07:30 2 426 8

Адвокат попари надеждите на феновете на Михаел Шумахер

  • михаел шумахер-
  • феликс дам-
  • формула 1-
  • спорт

Седемкратният шампион във Формула 1 претърпя ужасяващ инцидент, докато кара ски във Франция преди повече от десетилетие

Адвокат попари надеждите на феновете на Михаел Шумахер - 1

Бившият адвокат на Михаел Шумахер Феликс Дам разочарова феновете на легендата и попари надеждите им някога да разберат нещо повече или дори да зърнат пилота.

Седемкратният шампион във Формула 1 претърпя ужасяващ инцидент, докато кара ски във Франция преди повече от десетилетие. Той получи тежка черепно-мозъчна травма и оттогава се намира под медицински грижи в семейния дом в Швейцария.

"Близките на Михаел нямат планове да разкриват подробности около неговото състояние. Никога няма да разберете какво се случва с него", категоричен е Дам, който е медиен консултант на Шумахер от 2008 г. В интервю за Legal Tribune Online той подчерта, че става дума за защита на поверителността.

"Разбира се, често обсъждаме този въпрос. Така че също обмисляхме дали окончателният доклад за здравословното състояние на Михаел да бъде публично оповестен. Но това просто нямаше да бъде краят - този доклад постоянно се актуализира.

Медиите щяха да питат отново и отново, да настояват за нова информация. Вярвам, че повечето му фенове ще се справят добре с това обстоятелство. Хората уважават факта, че поверителността е необходима в тази ситуация", заяви Дам.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига бе

    17 1 Отговор
    Оставете го на мира, на всички е ясно че е жив труп, просто мозъка му не работи и няма надежда да се оправи.

    Коментиран от #2

  • 2 Раданч Татлъту

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "Стига бе":

    Понякога блее.🐑🐑🐑
  • 3 Фен

    5 3 Отговор
    Ако беше някой друг, отдавна да са го разэасовали/дарили органи/ ама кой знае какви са договорите; като нищо ще го замразят в някоя крио клиника.
  • 4 Механик

    5 1 Отговор
    На една много древна каменна колона е написано: "Човек и добре да живее, умира и друг се ражда....."
    Каква мъдрост има в тия думи, а?!
    И както казваше Шишо Бакшишо: "Днеска си пееш, а утре те опяват."

    Коментиран от #5

  • 5 Анджо

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Омуртаг го е казал , колоната се намира в Велико Търново.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ела

    1 1 Отговор
    Боже, как само ми е омръзнало от глупости за договори и зеленчуци. Ама, тук все разбирач до разбирача. Каквито и договори да е имал, толкова ли сте елементарни да си мислите, че голяма компания ще заложи репутацията си на карта и ще предизвика етичен скандал, особено в днешно време, когато всяка дреболия води до огромни скандали и разрушени кариери? Не ви ли хрумва, че не всеки може да се откаже от любимия си и че това са принудени да правят най-често бедните, които не могат да си позволят грижите? Ако имах възможност да поддържам баща си, щях да го направя.