Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 12:30 1 596 5

Треньорът на Сакраменто: Внимавайте с Везенков от тройката

  • александър везенков-
  • нба-
  • сакраменто кингс-
  • спорт-
  • майк браун

Той винаги дава максимума от себе си

Треньорът на Сакраменто: Внимавайте с Везенков от тройката - 1

"Играе добре до момента, харесва ми това, което виждам". Това възкликна треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун по адрес на Александър Везенков, след като българският баскетболист записа трети солиден мач от началото на сезона в НБА.

Везенков се отчетe с 11 точки, 4 борби, 1 асистенция и 1 чадър за 18 минути игра при победата над Ел Ей Лейкърс със 132:127 след продължение у дома, а след двубоя Браун коментира представянето на българина от началото на кампанията.

"Той винаги дава максимума от себе си. Истината е, че когато е на паркета, много отбори ще го дърпат за пик-енд-рол, така че той трябва да бъде флексибилен в защита. Ако успее да направи това, има голям шанс да прекара доста време на корта. Очевидно е, че той има добър усет към играта, прави много дребни неща на корта. И, човече, казвам ти, когато влезе в ритъм, внимавайте от тройката, защото той може да стреля от там. Умението да взима борби, особено от периметъра, е несравнимо", каза Браун.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    5 0 Отговор
    Везенков от тройката е изключително полезен за Сакраменто, не само защото вкарва, а и защото ще вади 1 играч от квадрата за да го пази. Това ще отваря много по-лесни атаки за 2 точки. Всеки път когато изухва с процент 50 или повече от тройката, противника ще трябва да везема персонални мерки.
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    12 0 Отговор
    Много е важно да бъде "флексибилен", думата "гъвкав" звучи много просто за някого...

    Коментиран от #3

  • 3 хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    Просто човекът не си е дал зор да преведе флексибъл. Понякога просто не се сещаш веднага за еквивалента и трябва да си даваш зор да гледаш у речници, а това ем ного бачкане - не си струва за малката зпалатка.

    Коментиран от #4

  • 4 Айде сега

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "хаха":

    Най-четения сайт е това, не може да му е малка заплатата. Резон-медия са майстори на темата "от нищо да правят пари".

    Коментиран от #5

  • 5 Печкинез

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Айде сега":

    Стара слава е това. Иначе нашето момче заедно с другите балканци, тази година ще порутят НБА.