Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 09:00 1 283 2

Ерлинг Холанд е машина!

  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • гуардиола-
  • висша лига

Нямаше да е изненада, ако беше вкарал 4 гола

Ерлинг Холанд е машина! - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд блесна с два гола и асистенция за разгромната победа на Манчестър Сити над градския съперник Манчестър Юнайтед (3:0) и заслужи похвалите на мениджъра на "гражданите" Джосеп Гуардиола. Каталунският специалист беше още по-щедър на комплименти към Бернардо Силва.

"Ерлинг можеше да вкара и повече голове. Давам за пример ситуацията в края на първото полувреме, когато Андре Онана спаси негов удар. Мисля, че Холанд трябваше само да докосне леко топката, но той заложи на силата", заяви Гуардиола. "Ерлинг е машина. Невероятен е. Уверени сме в себе си като отбор, когато той е на терена. Всичко това много ме радва", добави Пеп.

"Ерлинг е машина. Невероятен е. Нямаше да е изненада, ако беше вкарал 4 гола. Уверени сме в себе си като отбор, когато той е на терена. Всичко това много ме радва", добави Пеп.

"Най-голямото ни постижение е, че успяваме да запазваме постоянството си. Винаги се чувстваме комфортно на "Олд Трафорд". Бернардо Силва? Мога да говоря 10 минути за това какво означава той за мен и за отбора. Бернардо е един от най-добрите футболисти, които съм виждал в живота си. През лятото се опасявахме, че ще го загубим. Той е незаменим, всичко в съблекалнята го обичат", изтъкна Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уникален

    0 0 Отговор
    голаджия
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.