Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 11:00 980 0

Треньорът на Милан: Когато водиш с 2:0, трябва да спечелиш мача

  • стефано пиоли-
  • милан-
  • наполи-
  • футбол-
  • серия а

Пиоли призна, че е разочарован от резултата, защото отборът му е имал възможност да отбележи и повече попадения

 Треньорът на Милан: Когато водиш с 2:0, трябва да спечелиш мача - 1

Милан изпусна аванс от две попадения срещу шампиона Наполи и стигна само до 2:2 на “Диего Армандо Марадона”. Старши треньорът на “червено-черните” Стефано Пиоли призна, че е разочарован от резултата, защото отборът му е имал възможност да отбележи и повече попадения.

“Голямата ни грешка беше първият допуснат гол, защото позволихме на съперника да се върне в мача. Предвид това колко положения създадохме, два отбелязани гола са твърде малко. Разочаровани сме, че си тръгваме само с една точка”, заяви Пиоли.

“Когато водиш с 2:0, трябва да спечелиш мача. Не спряхме да играем, не бяхме пасивни, но ако преди почивката доминирахме, през второто полувреме не беше така”, продължи наставникът на “росонерите”.

“Съдбата на треньора винаги е в ръцете на клуба. Знаем, че има още три или четири отбора, които са способни да завоюват титлата”, обобщи Пиоли.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА