Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 09:30 2 809 0

Tреньорски рокади в Лудогорец

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • футбол

Според запознати новият наставник на шампионите е привикал в щаба си треньора на втория отбор на "орлите" Тодор Живондов

Tреньорски рокади в Лудогорец - 1

Завръщането на Георги Дерменджиев начело на Лудогорец вероятно ще предизвика няколко треньорски рокади в клуба, пише „Мач Телеграф“.

Според запознати новият наставник на шампионите е привикал в щаба си треньора на втория отбор на "орлите" Тодор Живондов. Дерменджиев иска именно дългогодишният наставник на Лудогорец II да му е асистент в първия отбор.

Най-вероятно ръководството на шампионите ще уважи желанието на Дерменджиев, а това ще доведе до нова рокада. Очаква се наставникът на Лудогорец III Захари Сираков да бъде повишен и да застане начело на втория отбор. Все още не е ясно, който ще наследи юношата на Левски в третия тим на "орлите".

И треньор на Левски е получил оферта от Разград, научи „Мач Телеграф“. Става въпрос за Божидар Митрев. В момента той се грижи за вратарите на „Герена“. Митрев единствен остана в екипа на Николай Митов от хората, които работиха преди неговото завръщане в отбора. Бившият капитан на „сините“ също се прибра у дома по настояване на Станимир Стоилов. Сега Митрев е бил поканен да подсили втория отбор на „орлите“, след като там бе извършена рокада и Захари Сираков пое тима на шампионите във Втора лига.

Митрев обаче е отхвърлил тази възможност и остава в Левски, за да продължи да работи с Пламен Андреев, Николай Михайлов и Иван Андонов.

Както е известно, през този сезон се осъществи един трансфер по линията – Разград - „Герена“. Този на Ноа Сонко Сундберг.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА