Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 14:30 1 666 0

Обрат с отвлечения баща на футболист на Ливърпул

  • луис диас-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • отвлечен-
  • баща-
  • колумбия

В изявление колумбийската армия съобщи, че е поставила пътни блокади и е изпратила два моторизирани взвода, безпилотни самолети, хеликоптери и самолет с радар в издирването на Диас-старши

Обрат с отвлечения баща на футболист на Ливърпул - 1

Новината, че бащата на Луис Диас е открит след отвличането, се оказа невярна.

Властите в Колумбия продължават да издирват родителя на футболиста на Ливърпул.

В изявление колумбийската армия съобщи, че е поставила пътни блокади и е изпратила два моторизирани взвода, безпилотни самолети, хеликоптери и самолет с радар в издирването на Диас-старши. Местните власти все още не са предоставили подробности за отвличането, но местни медии съобщиха, че майката и бащата на Диас са били отвлечени от въоръжени мъже на мотоциклети на бензиностанция в Баранкас, родния им град, който се намира в Ла Гуахира, северния регион на страната.

Президентът на Колумбия Густаво Петро заяви, че "всички обществени сили са изпратени", за да открият бащата на футболиста на Ливърпул.

Вчера директорът на Националната полиция, генерал Уилям Рене Саламанка, пък обяви награда от до 200 млн. песос (около 40 000 паунда) за информация, свързана с местонахождението на отвлечения мъж.

Главният прокурор Франсиско Барбоса заяви, че два пъти се е свързал с играча на Ливърпул Луис Диас, за да му предостави актуална информация за разследването. Той е казал на футболиста, че е получена информация относно възможността баща му да се намира във Венецуела - ситуация, която според Барбоса би изисквала намесата на президента Петро.

Луис Диас не игра при победата над Нотингам Форест с 3:0. Съотборниците му в Ливърпул демонстрираха подкрепата си към него. Португалецът Диого Жота вдигна фланелката с №7 на колумбийския футболист, след като вкара първия гол. Мениджърът Юрген Клоп добави, че тимът е спечелил „за нашия брат".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА