Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 17:02 1 708 6

Собствениците на Ман Юнайтед, трябва да се бръкнат дълбоко, ако решат да уволнят Тен Хаг

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Контрактът на бившия треньор на Аякс е до лятото на 2025-а година, като той получава възнаграждение в размер на около 9 милиона паунда годишно

Собствениците на Ман Юнайтед, трябва да се бръкнат дълбоко, ако решат да уволнят Тен Хаг - 1

Собствениците на Манчестър Юнайтед ще се наложи да платят сериозна компенсация на мениджъра Ерик Тен Хаг, ако решат да прекратят преждевременно договора на нидерландеца след слабите резултати на отбора от началото на сезона. Контрактът на бившия треньор на Аякс е до лятото на 2025-а година, като той получава възнаграждение в размер на около 9 милиона паунда годишно.

Това означава, че ако бъде освободен, ще трябва да получи около 15 милиона лири. Така Юнайтед ще изравни рекорда за най-голяма компенсация на уволнен мениджър. Той се държи от Жозе Моуриньо, който през декември 2018-а година бе уволнен и получи именно 15 милиона.

От оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън клубът е платил общо 38 милиона паунда като компенсация на уволнените си треньори. 8.4 милиона бяха изплатени на Луис Ван Гаал, 7.5 милиона – на Оле Гунар Солскяер, а още 7 милиона на Дейвид Мойс.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глейзърови

    9 1 Отговор
    откакто са собственици на клуба залагат само на скъпи ,но куци коне.Дори като ученици братята Глейзър не са влизли в часовете по физкултура.Как да им обясниш,че само с пари не става ами трябва и малко любов към спорта.
  • 2 Макето

    4 4 Отговор
    Ще вземат Костов или Ел Маестро, да знаете!!!
  • 3 Пилотът Гошу

    4 1 Отговор
    Явно и Факти трябва да се бръкнат дълбоко, ако решат да уволнят некадърните си драскачи ...

    Коментиран от #4

  • 4 Буха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пилотът Гошу":

    Такива като Мара, Джамбаза и Венелина Маринова с лопата да ги ринеш. Те се задоволяват с минимална заплата, защото никой друг няма да ги наеме.
  • 5 Пешо от панелката

    2 0 Отговор
    Да бяха взели Вили Вуцов, същите резултати за 1000 пъти по малко пари
  • 6 манЮ

    1 0 Отговор
    и челси имат много подобни политики, като челси разчитат на количеството повече, а маню на качеството като хари главата и други